Мъката в черно-бяло за 2018-а година приключи с леко положителна нотка за Локомотив Пловдив. Смърфовете постигнаха равенство срещу предпоследния в класирането на Първа лига, но много корав Дунав на Градския стадион в Русе. Вече не толкова новият старши-треньор на смърфовете Бруно Акрапович остана без победа през тази календарна година и ще търси първа такава, когато шампионата се поднови.

Двубоят започна по-добре за гостите. Още в 7-ата минута Христо Попадийн центрира в наказателното поле, но Димитър Георгиев се размина с топката. Малко по-късно Божидар Васев отправи шут от дистанция, но кълбото рикошира в бранител на домакините и излезе в аут. Малко преди края на първата част Ненов проби мощно отдясно и опита удар, но топката се отби в защитник на гостите.  Второто полувреме стартира перфектно за “драконите”. В автор на попадението се превърна Юлиян Ненов. Талантливият играч получи пас в наказателното поле от Васил Шопов и без да се замисли прати кълбото в мрежата на Илко Пиргов. В 52-ата минута играчите на Малин Орачев вкараха нов гол. Мирослав Будинов бе изведен от Диян Димов, след което таранът напредна към наказателното поле и с премерен удар преодоля стража на “смърфовете”. Локомотив (Пловдив) намали резултата в 60-ата минута. След центриране от корнер Димитър Везалов свали с глава към Веселин Марчев, а атакуващият играч се възползва и се разписа. В 69-ата минута Будинов проби отляво и пусна към Ненов, който нацели левия страничен стълб. В 85′ Аяри вкара първия си гол за Локо и донесе точка за смърфовете.

Поне 7 нови футболисти трябва да пристигнат днес в Пловдив, научи PlovdivDerby.com. Те обаче не идват да подпишат договори, а да вземат участие в контрола, която черно-белите се очаква да изиграят в сряда. Акрапович внимателно ще следи изявите им и ще прецени, кои от тях да вземе на зимния подготвителен лагер.

Бруно Акрапович със сигурност остава старши-треньор на черно-белите.

44 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Гледам вече ги няма буферите в сайта (Кучета, котки, стиксове) до 4-5 кръг викаха да гледаме класирането, а сега какво да гледаме?

  2. 12
    3

    Започва уникалното реалити предаване “Крушарски търси балъци” сезон 6!
    Очаквайте нови герои, невероятни обрати, фамозни пируети от новите участници! Кастинга започва, ще има ли нови хамсалаци които да ударят морно чело в земята и да приемат исляма срещу обещание за светло бъдеще и много пари предстои да разберем! Ще успее ли най-старият клуб в галактиката Локумбахче да остане в А група? Шекера, Столипиново и Аджисана с в очакване, молитвите към всевишния в Джумая Джамия са ежедневни! Аллах напред ние след него напред към нови победи над неверните, жалти гяури!

  3. 7
    3

    sled pyrvite nqkolko kryga noqkoi ot mangalite govoreha za dynni ribi,no eto,4e koleloto se zavyrtq i borbata na dynoto ste jestoka

  4. 16
    3

    Бруно е точният човек взехме 3 точки от както дойде е вярно че срещу последни те 3 отбора но играта се вижда че има прогрес в някои мачове и положения създаваме изгонихме тези които им дължим пари и ще взимаме свободни агенти като трябва да им плащаме ги гоним и тях

  5. 21
    8

    Гледам голяма радост, Локо да не е спечелило ШЛ?

  6. 21
    8

    Нелош резултат за Брунковата чета, равен с предпоследния в класирането е безспорен успех.

    • 5
      19

      Абе, селски бек, вие как завършихте с Дунав? Със Септември, с Черно Море?… А срещу Бероя, дето отнесоха 6-ца от Литекс?
      Мръсен селски трол! Само Локото ви е в злобните кратуни!

      • 7
        2

        Защо така злобно Ремзи, защо с лошо при положение че аз искрено ви поздравявам за точката и я отчитам като несъмнен успех, особено на фона на 2-0 за домакините в началото?
        Само вие можете да злобеете затова че БОТЕВ ПД не бил победил тоя или оня, ние се радваме вие като спечелите точка.
        Там е разликата между нормални, културни футболни фенове като нас от едма страна и удупени от живота, цигански несретници като вас от друга, схващаш ли?

  7. 34
    17

    СНЯГ СЕ СИПЕ НА ПАРЦАЛИ!
    КУР ЗА ЧЕРНО-БЕЛИТЕ ПЕДАЛИ!!!

    • 12
      17

      Ти изми ли чиниите в старческия дом,та си дошъл да пишеш?Знам как е в Лондон.

      • 18
        11

        Пфахахахахаха, Ремзи, ти не знаеш къде се намира Англия на картата ама знаел кво е в Лондон ахах дейба цигански нещастници.

        • 8
          9

          Тодоре,ти от къде знаеш кой съм и колко,и какво знам?Или си имаш заучени фрази и имена,който използваш към всички,че чак знаеш и произхода ми.

          • 4
            2

            Защото Мюмюне, ако знаеше къде е Лондон или беше тука, щеше да знаеш че се съдра да вали сняг до ранния следобед.
            Но факта че си ЧАК ТОЛКОВА малоумен че не се сещаш дори да отвориш уедър.ком и да провериш аджеба кво се случва по света преди да сереш тука, е показателен за умственото ти ниво на кал под ноктите.
            Сега разбра ли, мангал?

      • 5
        11

        ??? Не, днес си бича айляк с домашната тракийка! То за тая работа стават само мангали като теб.

    • 11
      5

      Потвърждавам истинността и на двете твърдения! :):)

  8. 6
    16

    Цецо вчера не знаеше ли,че резултата е 2-0?Губите пари бе хора по този начин,с това се издържате.

  9. 34
    15

    Мъж влиза във видеотека:
    – Имате ли филмът “Черно-бели шампиони”?
    – Да, разбира се. – отговорил съдържателя – Фантастиката е на втория етаж!

  10. 32
    15

    Какъв контраст. Равния на Ботев с Дунав за буферлята се прие като национална радост в циганските махали, сега равен го приемат все едно са взели купата на България. Колко малко й трябва на изстрадалата циганска душица…

  11. 20
    11

    тя мъката за 2018 още не е почнала . свърши за 2017

  12. 13
    21

    КО ДРАЩИТЕ ПУМАЦИ СКОПЕНИ,ПАЛИХТЕ ЛИ СВЕЩИ ДА ЗАГУБИМ :)))

  13. 21
    13

    Гола водица сме с тоя нов “треньор”. Май падишаха наистина е решил да ни зае”ава.

  14. 31
    11

    А група се тресе от страшилището Локо. Витоша и Дунав смазани от войните на Акрапович. Циганското лято дойде, доближихме жълтите, скоро топ 6 от там медали, Лига Европа, купа на България. Жълтите треперят. Онова 3:0 чист късмет.

  15. 11
    8

    МОЛЯ НЕ ЗВЪНЕТЕ. НЯМА СВОБОДНИ ЛИНЕЙКИ

    • 26
      9

      Пак ли жълтите умират от смях?

  16. 19
    11

    Длъжни сме да заявим, че за този мач не е имало никакви договорки и плащания под масата. Абсолютен феърплей???

    • 17
      26

      Нека признаем, че от Куматево нямат стигане по нагласени мачове

  17. 15
    24

    Къде са селяните. Честита точка на Пловдив.

    • 33
      11

      Точките за Пловдив са 3 от вчера. Тази е за Столипиново. Иначе голяма циганска радост, равни срещу последните два отбора в класирането. Героичен успех.

    • 18
      5

      Еми от шест мача три точки си е супер!!!Продължавайте със същият дух да ни веселите!!

Коментарите са затворени