Отборът на “Ботев” проведе последната си тренировка преди срещата от 20 кръг на Първа лига срещу състава на “Етър”. “Жълто-черните” посрещат своя опонент в събота (09.12) от 15:00 ч. на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

След заниманието в петък следобед бе определен и разширеният състав на “Ботев” за мача, в който попаднаха 18 състезатели. Извън групата пак остава ЯЯ Меледже, с който Ботев стартираха преговори за нов договор. Припомняме ви, че Ботев имат четирима чужденци без европейски паспорти и Белия трябва да избира трима измежду тях. Очаква след продажбата зимата на Бризола и Вияна този проблем пред Киров да не съществува.

Ето ги избранниците:

Иван Чворович, Даниел Кайзер, Цветомир Панов, Лазар Марин, Йордан Минев, Радослав Терзиев, Пламен Димов, Алваро Юлиано, Серкан Юсеин, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Густаво Афонсо, Фелипе Бризола, Дуде Ндонгала, Крум Стоянов, Тони Тасев, Фернандо Виана, Стивън Петков

15 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    8

    Стига с тоя Меледже.Да,една идея е по добър от Серкан.
    Белият да трампи един от двамата за Галчев.По скоро бих се разделил със Серкан.
    Меледже за годините си не е зле,Малко повече физика и ще е железен.Лично мнение

    • 3
      3

      Аз пък смятам,че Серкан в технически план е в пъти по-добър.Изнася топката по-добре…но пък Меледже е по-смел в единоборствата и така печели повече топки.Въпрос на време е Серкан да придобие самочувствие при по-твърди влизания.Снежинчо не иска да остава…
      А ти колега харесваш футболисти,които са по-твърди…като Галчев.,в което няма лошо.

      • Звучиш логично, но припускаш факта, че Серкан го чакаме доста годинки да придобие самочувствие. Аз лично мисля, че каквото имаше да придобива го е придобил. Колкото до Мелдже, опитай да си спомниш времето с Жоал Пауло и пасовете му в началото. Съвсем категорично смятам, че Белия му приеба бъдещето от инат и по не футболни причини. Изпуснахме футболист с прилични възможности, който играеше с кеф за нас за малко пари.

        • Защо да пускаш футболист,който не иска да остава?Киров едва ли би се лишил по толкова елементарен от услугите на Меледже,ако няма нещо…А и е на приливи и отливи.

          • Довери ми се точно така е. Меледже не искаше да се маха преди сагата с евреите. А след това просто изпадна в изгнание. Здраве да е.

  2. 2
    23

    За кво ние тоя вънка утивай си чандъров и митов

  3. 4
    11

    Ботев има 4ма бразилци. Не зна ти къде гледаш но и 4мата са в групата : Фернандо Виана, Густаво Афонсо, Фелипе Бризола, Алваро Юлиано..

    • 21
      1

      Алваро Юлиано e с италианско гражданство и не взима място от квотата за играчи извън ЕС.

  4. 31

    Не, че нещо, но най-добрият мач в последно време на Ботев беше срещу Берое. И в този мач игра Меледже.

  5. 1
    13

    Нали имаше още един бразилец да не си отиде

Коментарите са затворени