“В Локомотив има хора за всичко. Аз се грижа за отбора и желанията ми се предават на ръководството. Важна е комуникацията. Досега решенията не съм взимал сам. Сядаме на една маса и разговаряме. Това каза треньорът на Локо в предаването “Преди кръга” на Диема.

“Не ме е страх да взимам непопулярни решения, които няма да се харесат на някои хора. От януари отговорността е изцяло моя и отборът трябва да се харесва повече на нашите фенове”.

“Христо Крушарски е позитивен човек, който винаги казва какво мисли. Когато разговаряхме, той ми обясни ситуацията в клуба и тя е точно такава. Винаги съм бил оптимист и давам шансове. Затова давам възможност на всеки един футболист да ми докаже, че има място в отбора и трябва да остане. Така ще бъде и за в бъдеще”.

“Набелязали сме играчи, но цената им е такава, че не можем да си ги позволим. Говоря с ръководството и ако едно решение не е финансово оправдано, търсим друго. Можем да вземем достатъчно футболисти, с които да повишим класата. Не е тайна, че нямаме ляв бек, не е тайна, че нямаме и нападател. Сега правим промени, но за в бъдеще се надявам да не е така. Искам да играем система с централен нападател, а не да преквалифицираме някого.

На всяка цена трябва да привлечем играчи на тези два поста. На другите позиции ще привличаме играчи само, ако са по- добри от тези, с които разполагаме.

Колкото до напусналите играчи вярвам, че ще намерим такива, които са с по- големи възможности”, категоричен е Акрапович.

“Футболистите постепенно разбират какво се иска от тях. Работим всеки ден и постепенно пада и езиковата бариера. Постепенно ставаме едно цяло и така се стига до успехите”, коментира босненският специалист.

“След последния ни двубой ще задържа още 3 дни футболистите, ще потренираме и ще им обясня какво очаквам от тях след Нова година, когато се съберем отново.

Нямаме много време, предстои ни много работа най- вече от тактическа гледна точка”, заяви треньорът на черно- белите.

За боя на мача с ЦСКА Акрапович коментира, че е виждал много по- тежки ситуации.

“В България има качествени отбори. В днешно време е ясно, че всичко опира до пари. Колкото пари има толкова свири музиката. Трябва да се работи много усилено, да има перспектива и да знаем какво ще се прави занапред, за да сме конкурентноспособни”, завърши Акрапович.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    1

    Браво Бруно. До тук много добре. Изгони Мартинович, Паоло и Дани Кики.
    Остават само Димо Балалов и Умарбаев и мисията е изпълнена.

  2. 3
    3

    Доне, ти си гледай ракетите и давай кинтите, аз имам грижата да бия жълтурите, стига да не закриеш отбора до тогава.

  3. 16
    8

    Няма да се плашиш Бруно , разбиращите фенове от футбол сме с теб,направи на пролет хубав отбор ,и всички ние щети рькопляскаме успех

  4. 16
    15

    Машалла! Пара йок – джангър йок! Обещал съм ви, пускам юношите и бием жалтити!

Коментарите са затворени