СНИМКИ: Ботев посетиха свой спонсор! Показаха новия календар на канарчетата, отпечатан снощи

10
2071

Футболистите на Ботев Пловдив, спортно-техническият щаб, Ангел Палийски и Иван Йотков постиха една от фирмите, които са спонсори на Ботев Пловдив. Днес по обед жълто-черната делегация влезе в хотел Чиирите, където се намира администрацията на транспортната фирма „Ангелов“. Там канарчетата раздадоха подаръци на служителите, сред които и новия календар, който е излязъл от печат снощи. Играчите дълго раздаваха автографи на служителите на компанията и се снимаха с тях за спомен. Някои от фенове бяха дошли със собствените си фланелки на Ботев, а играчите разписаха и тях.

Официалният календар на ПФК „Ботев“ за 2018 г. ще бъде пуснат в продажба от 8 декември.Постерът, украсен със завоюваните през 2017-та Купа и Суперкупа на България, е на цена от 2 лв. и ще се разпространява в клубния фен-магазин. Освен, че ще могат да се сдобият с новия календар две седмици преди Коледа, привържениците на „Ботев“ ще имат възможност да получат и автографи върху него от своите любимци.  Това ще се случи непосредствено след двубоя срещу „Етър“ на 9 декември, когато футболистите и треньорския щаб ще бъдат на разположение във фен-шопа за подписи и снимки с феновете, малко след последния съдийски сигнал.

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

10 КОМЕНТАРА
 1. 11  4

  Анонимният циганин е много запознат със свирките,нали майка му е учила махалата как се правят
 2. 16  4

  Много сте завистливи бе – мангали!
  • 3   1

   Аз също им завиждам за скоростта с която се изнесоха като ги емнаха червените !Нямат хващане!!Рекордьори!!
 3. 8  18

  Комунизмът се завръща при нас. Което е много лошо.
 4. 9  31

  По една свирк@ врътнахте ли му за рейса? Така са всички селяндури – мазни! Има ли лапаница, нямат равни на свирки!
  • 14   3

   Пловдивчани обичат Ботев! Пловдивският бизнес подпомага Ботев. Гадно ли ти е? Вие с вашата омраза гоните всички. Изгонихте си публиката. Изгонихте си футболистите. Така гоните и спонсорите.
   • 4    1

    Какво му обръщаш внимание,просто парче, давещ се в собствената си злоба.Член на бандата даваща наклон на оная работа,и рекордьори по бързо изнасяне като видят дебелия.

Comments are closed.