Фенове на Локо се срещат Везалов

6
494

Черно-бели срещи“ организирани от „Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив“ продължават днес. Събитието има за цел в поредица от неформални срещи да запознае пловдивчани с футболисти, легенди, общественици и редица други радетели на черно-бялата идея. Те ще споделят с широката публика детайли от битието си – какво е чувството да си закърмен с изконите локомотивски ценности и да си част от голямото черно-бяло семейство.
Гост на дискусиите днес ще бъде железният защитник Димитър Везалов, който вече е носил и капитанската лента на отбора. Със своя характер, себераздаване на терена, борба за победа, той се превърна в любимец на черно-белите фенове.
Заповядайте на 07.12.2017 /четвъртък/, Дом на техниката /зала 6/ от 18:45ч., за да се срещнем с Димитър Везалoв.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

6 КОМЕНТАРА

 1. 6
  5

  От малък съм закърмен с циганска кърма в Столипиново, после суках и в Шекера, накрая мама Айше ме остави в детски дом. От там ме осиновиха в София, после ме надушиха, че имам циганска жилка но преди да се усетят се върнах в Пловдив при жалтити. След като им усмърдях съблекалнята, ме разбраха и там и най-накрая съм си У дома! Саде Локо! Сърсету ми и фен нъ Локу Плофдиф! Изконно съм закърмен със Столипиновска кърма!

 2. 5
  3

  Тоя има един мач като титуляр за Ботев и си беше взел грвшни бутонки. 2 подхлъзвания в една атака на говедата и ни вкараха гол.

 3. 5
  6

  Браво. Много добра инициатива на Фенклуба. А ония от кумативу да обикалят по заводите 😀 😀 😀

 4. 7
  4

  Велик защитник жълтити колко много съжаляват за него.

  • 7
   3

   Оо да, страхотен защитник!
   Какви автоголове си вкарва, просто е невероятен!
   Много сте зле – мангали, щом се радвате на този куц кон, изгонен от лефски а след това и от Ботев!

Comments are closed.