Белия събира Ботев на 5 януари! Жълто-черните остават 16 дни на базата в Коматево

5
1249

Старши-треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров ще събере своите футболисти за старта на зимната подготовка на 5 януари. В първите ден-два жълто-черните ще преминат задължителните физически тестове, след което до 21.01 ще се готвят под тепетата, а играчите ще са в лагерна обстановка на базата на канарчетата. На 21-и пловдивчани заминават за Алания, където ще прекарат следващите 13 дни и ще изиграят поне 5 контролни срещи.

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

5 КОМЕНТАРА
 1. 4  29

  ЩЕ ТРЕНИРАМЕ 15 ДНИ СКИ С КЪСИ ЩЕКИ НА КОМАТЕВО.СВЪРШИХА МИЛИОНИТЕ ОТ ЛЕ , СНЯГ ЩЕ РИНЕМ ПЪК МОЖЕ И ДА НЕ ВАЛИ.ИМА ПЪРЗАЛКА В ЦЕНТЪРА КЪНКИ ЩЕ КАРАМЕ .
  АЙЙЙ КАНАРИЕЕЕ
 2. 8  32

  Ще ринем снега ли в Коматево? Как може в най-големия студ да стоим тук и да се мъчим на заледени и заснежени терени. Уж Ачо прибра толкова пари от Лига Европа, пък няма за един лагер на топло да закара отбора за нормална подготовка. Знам, че след това отиваме в Турция, но трябваше и първия лагер да е по на юг, вместо в снежно Коматево.
  • 31   4

   Отговор от „гранде президенте“ : Няма да позволя гейове , да ми дават наклон на оная ми работа!
   • 0    12

    Крива тикво,олигофрен жълт,сега е зима!Да ти е ясно,няма да копаете бурени на гомнежа,ще гоните снежинките на село в Коматево,след като изрините на козите !
    • 2     0

     Явно ти си най-големия гей,щом се опитваш да ми даваш наклон на оная работа!Поздрави от Бонев „дейба ваш’та мама циганска“!!!

Comments are closed.