От Локомотив Пловдив разпространиха чрез официалния си сайт обръщение към феновете на тима. Ето какво гласи то:

Уважаеми привърженици,

Тези дни ставаме свидетели на нова порция системна и манипулативна медийна кампания, която цели дестабилизирането и разединението на клуба ни. За пореден път в публикации под ексклузивни и гръмки заглавия се намесва името на любимия ни отбор. Отново с драматичен сюжет и скалъпени инсинуации, отново с непроверена, едностранчива информация.

Информираме широката общественост, че ръководството на ПФК Локомотив Пловдив ще предприеме нужните мерки срещу медии, които системно и целенасочено уронват името и авторитета на Локомотив Пловдив.

По повод вчерашните публикации:

С цел подобряване ефективността на служителите и цялостно оптимизиране на работния процес на ст. Локомотив, ръководството предприе следното:

Завишаване на критериите за работа в ПФК ”Локомотив Пловдив 1926”АД. Всяка заемана позиция в клуба трябва да отговаря на длъжностната характеристика за дадената професия. Включително владеене на език и компютърна грамотност. С оглед на гореспоменатото, ще се назначат профили, отговарящи на изискванията.

42 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Ей бати помията дето се изля над Кирето и Веско от плд24. Милите те, жал ми е за тях… Бедни души, гладни за хубава дума… Бедни!

  2. 4
    3

    Другарю, 555
    когато човек направи твърдение е хубаво да го докаже. Иначе си е просто една лъжа, другарю

    • 3
      3

      Какво трябва да доказвам??? Какви факти? Пиян ли си? Кажи нещо по темата. Кое не е вярно от написаното в медиите? В тема за Локо вие се интересувате за Ботев. Не, това не е комплекс. А, искаш линк за Ботев в ЛЕ и продажбите ли? Сега ще ти пратя първите, които излезнат.
      http://sport.plovdiv24.bg/736376.html
      http://sport.marica.bg/video/read/33247
      http://www.tribunaplovdiv.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%B2-tribunaplovdiv-bg-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D1%85%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%B4%D0%B8-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE-%D1%89%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80/
      http://sport.plovdiv24.bg/744810.html
      http://sport.plovdiv24.bg/737239.html
      Това е първото кето излезна. Има всичко в интернет. Вие колко спечелихте, та се интересуваш от Ботев. Прекалено много внимание ти обърнах, а ти бягаш от въпроса ми. -Кое от написаното в медиите не е вярно! Не знаеш, нали? Камбуров, Карагерен, Райнов, Виданов, Кики, Сержо, Мартинович… нещо говорят ли ти? Ужас, потъвате, а ти само за Ботев мислиш. Лека вечер, дано се осъзнаеш.

      • 4
        2

        Моята тема със теб е за статия/разследване на финансите в любимия ти Ботев. Там сметката ти просто не излиза. Ако излизаше щяхте да си публикувате ПУБЛИЧЕН документ какъвто е финансовия отчет. Там има приходи и разходи. Не виждам какъв ви е проблема да ни убедите всички в правотата си – не само да си говорим тук.
        Ако приемем, че писанията във медиите които цитираш са верни то излиза, че имате приходи от около 2 млн. На тях има данъци. А сега ти ми кажи колко са ви разходите за участие в ЛЕ и колко ви е бюджета.
        Всичко е математика, другарю.
        После ще ти отговоря и на въпроса ти за медиите

      • 4
        2

        Само да кажа, че призовавам за такова разследване поради простата причина, че в любимите ти медии постоянно се нищи финансовата ситуация в Локомотив, а за Ботев няма нито дума.
        Също искам да ти напомня и едно изказване на Киров, в което той каза “че е много важно да не се вдига шум по тази тема”!!!
        Е как така за Локо може, а за Ботев не може!!??

  3. 6
    7

    ПД, глас народен глас Божи. Крайно време е за разследване на финансите на Ботев. Нали сте независими и обективни?

    • 5
      5

      ??? Манго,отбора ти се разпада,ти пак за Ботев пишеш!

      • 3
        3

        престъпниците трябва да се изобличават. това е работа на обществото

  4. 5
    7

    555, не е лошо да изкараш факти. Нали се сещаш, че иначе ставаш за смях.

      • 5
        3

        И стига отклонявайте темата. Кое от написано в медиите не е вярно? Кажете за нас обикновените фенове, без значение на кой отбор.

      • 3
        5

        за “милионите” спечелени от ЛЕ и трансфери. Колко са? Или само си проветряваш устата?

        • 4
          3

          Те са официално обявени. Чети! Сега по темата. Кажи кое от написаното в медиите не е вярно. Между другото, отвори фейса на Кики. Докато се интересувате от Ботев, загубихте истинските локомотивци. Заслужавате си съдбата.

  5. 7
    1

    PD24 си вкараха голям автогол с този Любомир Минчев. Този човек е голям хейтър, а стила му на писане е махленски. Отделно трият и банват всеки, който си позволява да не мисли като тях. Затова и форума им е мартвило. Карат я още по инерция, но докога….

  6. 16
    10

    Абсолютно вярно е, че някой медии интригантстват. Начело разбира се е Подлога24 с “журналиста” Любомир Минчев – Минджата, който се крие подписвайки се от името на техния спортния екип. Този трябва да бъде осъден от Локомотив.
    Също така смях буди и пропагандата, която водят в полза на Мамин Тотьо. Преди това рекламираха Гергов. Това е достатъчно за да си направи човек изводи.
    ПловдивДерби са сравнително обективни и умерени. Само се чудя защо не направят едно също толкова обективно разследване за собствеността и финансовата ситуация на БотевЪ 2010?! Тези пари от ЛЕ милиони да бяха щяха да свършат….

    • 8
      9

      Ако можеше да мислиш, щеше да се запиташ първо откъде идват парите в Локо. Да, Ботев взе няколко милиона от ЛЕ, също няколко милиона от продажби на футболисти. Достатъчно за издръжката на отбора и дори повече. Локо приходи от къде? Няма ЛЕ, няма никаква продажба, дори напротив – те сами си бягат или ги гонят. Спонсорите са малко. За приходи от билети да не говорим. Казвате, че има пропаганда, може и така да е, но кажете кое не е вярно. Вярно ли е, че Локо е подписал договор с треньор и чак тогава са разбрали, че той няма необходимия лиценз? Четя и не вярвам, но ако е вярно говорим за аматьорско работа. И защо е трябвало да спрат италианеца? Стадиона е общинска собственост и всеки може да влиза вътре в работно време. Ако си заплати може и колата да си паркира.

      • 5
        10

        За жалост всичко което пловдив24 и другите сайтове написаха е 100% истина!

      • 7
        7

        ЛЕ 1 милион примерно 500 хиляди от двама футболисти…Разхалоди за миналата година 6-7 милиона сметката не излиза…Разликата откъде идва???

        • 7
          5

          какъв 1 милион от ЛЕ?! Дори и Ачо каза, че това е фантазия. А на времето Коко Динев не искаше и да чуе за предварителни кръгове за ЛЕ защото там разходите са в пъти по-големи от приходите…

      • 6
        5

        Ти го питаш за БотевЪ 2010, а той пак за Локото… Локомотив, драги ми смехурко, си има собственик, а не се издържа от черно тото като вас. Затова мълчите като комунисти на разпит!
        И недей да ставаш смешен – какви милиони, какви милиарди?! Това дори и най-големите жълти олигофрени не го вярват и няма да го повярват, колкото и да го повтаряш. За това си има официален документ – казва се финансов доклат. Кога?

        • 6
          5

          За разлика от теб не обиждам и спазвам добрия тон. Искаш официален документ. Ами в момента чета един такъв – ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Няма да ти кажа какво пише вътре. Само ще ти кажа, че няма Ботевъ 2010. И такъв документ като този ДВ няма да намериш за Ботев. И на ЛЕ ли да вярвам или на теб? И защо да не сме спечелили милиони от продажби на футболисти? Сега трябва да ти ги изброя ли? Трябва да ти изброя и спонсорите на Ботев ли? Пък и кой си ти да искаш официални документи от Ботев? А локомотивец да говори за черно тото е меко казано смешно. Чак сега разбрах защо не играете в ЛЕ. Разходите били по-големи от печалбата. Те всички други отбори са прости и се набутват. Кажи сега кое от това което написаха журналистите не е вярно?

          • 4
            3

            извинявай за обидата. Вече ще се обръщам към теб както си свикнал от блиузкото минало – другарю
            Другарю 555, извинявайте но лъжетре като партиен секретар. Надявам се забелязвате, че ние говорим с ФАКТИ, а ти следваш методите на другаря Сталин и Гьобелс – повтаряш една и съща лъжа като се надяваш тя да стане истина.
            ФАКТИ, другарю, ФАКТИ.
            Няма да те питам колко милиона спечелихте, защото предполагам, че не знаеш, както и не знаеш колко публика имахте на последния домакински мач

          • 4
            3

            само да ти кажа да престанеш с тези “милиони печалба” защото клуба ти едва ли е декларирал толкова като си е плащал данъците. Да не им докараш данъчните… Мисли преди да лъжеш, другарю!

          • 4
            2

            В ДБ няма как да пишат зьа Ботев, защото такъв отбор няма

      • 6
        2

        хахах, мяколко милиона!!! посмали, манго!! чаветата ти се смеят!

      • 4
        3

        а ти ако можеше да мислиш щеше да разбереш, че Жоао Паоло не е футболист за Лудороец. Мислиш ли, че те това не го знаят??!! Та той не помирисва терен там!

  7. 8
    7

    Пловдив24 казаха цялата истина
    Малко късно идва това изявление драги мой ШЕфове!
    И само да питам заплатите за 3 месеца кога ще се платят на тези служители дето вече не ви трябват?

  8. 8
    11

    Няма как жълтите кърлежи да не налазят

  9. 13
    4

    И какво казаха. Нишо конкретно. Само да замажат очите

  10. 17
    11

    Жална ни майка локомотивоциганска! Къде да намеря цигани с английски и висше образование? Не ми го побира помашката кратуна!

  11. 20
    1

    Андрей е точен, въпреки че е жАлтур! Кур за гнусарите от тотьо24

  12. 15
    14

    СЪД ДО ДУПКА ЗА МАНИПУЛАТИВНИТЕ МЕДИИ. ОСОБЕННО ЖЪЛТУР24

    • 19
      8

      Педал24 са мазни цигани смотльо, миришат отдалече и са грозни като теб, не ги пробутвай на отбора на Пловдив!!!

  13. 21
    8

    До вчера плюхте, какъв голям и долен жълтур е Андрей. Как манипулирал и лъжел за Локомотив. Днес друга песен запяхте.Що така се обърнахте изведнъж драги ми бледолики фенове?

    • 11
      7

      Миннетски
      Четеш и нищо не разбираш това е да си крива глава

  14. 20
    13

    Хубава работа ама ЦИГАНСКА работа, пълна аматъорщина.

  15. 24
    7

    Браво на ръководството. Съд за Пловдив 24 и Мередиан мач.
    Пловдив дерби са коректни и винаги пишат реално, без измислци и интриги. Браво на Андрей.

Коментарите са затворени