Зловещо! Почина фенът на Левски, който „погреба“ ЦСКА!

2
1662

Тъжна вест покоси фенския Сектор „Б“ на Левски. Вчера един от най-емблематичните привърженици на „сините“ е починал на едва 48-годишна възраст.  Николай Нинов бе познат сред запалянковците с прозвището Тубата и през годините бе един от най-активните в Сектор „Б“. „Сините“ завършват годината без допуснат гол у дома през настоящия сезон в Първа лига Именно Тубата бе „гробокопачът“ на ЦСКА в шествието на Левски миналата година.

 

Фен на Левски пише: „Едно от нещата, които съм усещал като най-дефицитни в левскарската общност през последните години, е солидарността. Именно заради това вътрешно усещане се получават всякакви глупави и абсурдни конфликти, когато има нещо толкова голямо като Левски, което ни обединява.
Солидарността е чувство, чиято липса ще се усеща още повече със загубата на Тубата. За мен това е човекът, който не само символизираше тази дума сред нас, но и я изпълваше със съдържание. Неговото всичко беше Левски и свободата, неговото семейство бяха левскарите.
Един от незабравимите и щастливи за мен моменти беше лятото, когато грееше, празнувайки половинвековния си юбилей с левскари.
Сбогом Туби, ще липсваш!“

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

2 КОМЕНТАРА

 1. 4
  3

  Миналата година празнувал половинвековния си юбилей с левскари ,
  тази година умрялна 48 ?!?

  Нещо аритметиката не излиза.
  Все пак, Бог да го прости човека.

Comments are closed.