Треньорът на „Борислав“ – Първомай, Спас Колев, опроверга появилите се информации, че голсмайсторът на отбора Андрей Атанасов се е запътил към Пловдивски клуб. В няколко сайта се появи информация, че Головия хищник се е появил на “Лаута” и това е знак за преминаванто му при “Локомотив”.

В последното си изказване Андрей Атанасов каза, че остава в Първомай, но той има правото и свободата да реши друго – допълни Колев – и аз бих го подкрепил ако пожелае да премине в по-голям клуб. Той има потенциал и би могъл още да се развива. Той е добър футболист и го доказа като бележеше голове във всеки мач и стана голмайстор на всички „В“ футболни групи, пише Parvomai.net.

По отношение на цялостното представяне на отбора през есенния полусезон, Спас Колев сподели, че е изключително доволен от резултатите. За 3-4 месеца изградихме много силен колектив, похвали се треньорът, но призна, че е най-щастлив заради радостта на публиката.

Спас Колев остава начело на „Борислав“ и през пролетния дял. Каза, че предстоят срещи и би могъл да бъде по-обстоен за оценката на представянето и бъдещето на отбора едва след седмица, но намекна, че ще започне да следи по-внимателно играта на юношите.