Говорителят на фенклуба на Локомотив Пловдив се срещна днес с журналист на PlovdivDerby.com. Разговаряхме с Петър Георгиев след сериозните обвинения, хвърлени в национален ефир от страна на представители на ЦСКА.

 

22 КОМЕНТАРИ

  1. Гледам и не вярвам на ушите си … Тва бой между пилци бройлери ли беше ?! Е така е като не пускате хора от малцинствата на мачовете … бой ще ядете , ще вървите и ще си подвиете опашките… щото сте такива.. лаете като питбули, а опре ли ножа ставате котенца… Нали ви виждам всеки ден в така наречения от вас ” цигански мол” ..Идвате с жените си да купувате от циганите … вървите с наведени глави тихи и кротки агънца … Дам .. в Столипиново май ви се губи мъжествеността… Ама кво да очакваш от един тъп и ограничен народ…

  2. 2
    6

    Утре като ви Изплющят Камбуров и Райнов елате пишете по статиите жълтурци недоклатени;)

  3. Кво общо има тая свинемайка с Локо Ботев Цска и т.н. ????

  4. 3
    3

    Еййй тъпунгери, кво се джафкате, не виждате ли кво става, кво търси тая болшевишка мърша в България? ПРОПАГАНДА му викат и вълци путиновски разни – хибридна война.

  5. 6
    5

    na 28 fevruari 2018,tva ne6to v4era 6te vi se vidi kato kapka v moreto.togava 6te iadete golemia jalt kur !!!

    • 4
      4

      Няма как, ще ни отпуснат пак 400 билета, от страх да не ядат бой! Страхливи мангали!

  6. 13
    2

    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!

  7. 9
    21

    Затова ние на село в Коматево навеждаме глави, сваляме гащите и предварително се насираме, да не би говеда или прасета да дойдат и хем да ни е*ат, хем и да ни набият.

  8. 28
    7

    Буферите са аилни 20 на 2 иначе бежте крачета да бягаме към Столипиново! Къде?Кога? и пак ебани у дома:)

  9. 30
    7

    Тоя клоун пръв избяга, иначе се прави на голям мъжкар! Уж расист а влюбен в циганка! Само в моя катун е толкова сбъркано всичко, че не ми се прибира от Аржентина!

  10. 18
    35

    Абе жълти лилиПУТКИ, нашите момчета излезнаха и се биха с голи ръце, без колани и палки!
    Вие жълти страхливци с вдигнати ръчички първо на папагалския ви микроскопичен ум няма да ви дойде куража да слезнете и да се сбиете с прасетата, щото предварително ще сте се насрали, ако подобно нещо се случи на селската ви база!Какви очи имате вие жълти подлоги със заешки сърца да си давате мнението, след като при организиран бой бяхте бити от нашите момчета и си вдигнахте ръцете с викове: предаваме, предаваме се”. Документирани сте с вдигнати ръце и пак, сган мръсна, долна и жълта отричате. Вие ста ебати гамените честно.При условие, че сте бити, унижени и НЕ сте способни подобно нещо да се случи на базата ви, с какви очи идвате да си ръсите папагалските куришки тук, паплач мръсна!

    • 32
      9

      Мустафа, аз не видях нашите циганета да се бият, само отстъпваха и бягаха! Обая отрепка Киро Балона го приспаха и руските блядки показаха характер а ти, Ремзито, Осман и другите отстъпвахте и бягахте панически назад! Не се прави на ербап, че жалтити на скоро ви смляха в Лаута след един наш мач!

      • 3
        7

        Не знам как и кой са смлели,след като от страх потрошиха една кола и се разбягаха след като усетиха,че боят ще бъде с равна бройка.Много е лесно да се прави засада 15 на 5,госпожици от Youth Group,на магистралата и полето не ви помним толкова активни.

  11. 11
    30

    Айде моля хора дето се предават с вдигнати ръце и се молят да не ги бият повече и техните приятелки микренските доносници да не се обаждат

  12. 37
    11

    Какво има да се обясняваш, брадъре. Пръснаха ви путките на собствения ви стадион.

  13. 20
    2

    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  14. 30
    4

    Много лабут ни удариха ама ние търпим хем яка глоба на клуба уредих ми за кеф

  15. 33
    7

    Много го обичате това “Къде & Кога “ но пак сте бири у дома

  16. 35
    6

    А Пешо брадъра жив ли си бе хахах

Коментарите са затворени