Ръководството на ЦСКА-София, чрез своя официален сайт, коментира днешните батални сцени в Пловдив. Червените са на мнение, че цялата вина е на феновете на пловдивчани и полицията. Ето какво пише на сайта cska.bg, като публикацията е без редакторска намеса:

“Двубоят от XVII кръг на Първа лига между Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, който започва в 15:30 часа на стадион “Локомотив”, беше спрян за около 20 минути след близо 42 минути игра при резултат 1:0 в полза на ЦСКА.

Причината: провокация на феновете на домакините към червената агитка на стадиона.

Първоначално на пистата необезпокоявани се появиха няколко фенове от сектор “А”, които по непотвърдена информация са част от агитката на Спартак Москва. Има данни, че те са допуснати на пистата на стадиона с помощта на тарторите на агитката на пловдивския тим.

Те тръгнаха към сектора за гости и провокираха нашите привърженици с различни скандирания. Отново подчертаваме – необезпокоявани.

В този момент привържениците на ЦСКА влязоха на пистата на стадиона, а когато видяха това, феновете от агитката на домакините също преодоляха оградите и се стигна до саморазправа между запалянковците на двата тима.

Домакинските привърженици бяха организирани да нахлуят на пистата. От началото на мача те започнаха да се подреждат на мястото, от което след това колективно преминаха загражденията.

Реакцията на органите на реда закъсня. Преди да се намеси полицията, феновете се биха на пистата, в резултат на което има пострадали и задържани привърженици.”

7 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    7

    Изявление ала бала чупиха стадиона драдкали отвън по стените лумпени оранжеви изхвърляне от групата за вас 1948 ще ви вземат и базите и сте магарета без история;)

  2. 11
    14

    Трябваше да има събличане на тъпите коментатори от Диема
    И на делегатите на БФС.

    Следващият път бой по делегата и тъпите коментатори на Диема.
    И стригане със събличане.

    Също така феновете и на ЦСКА и тези на Локомотив показаха че не им пука от БФС, докато тези на Ботев са се навели ниско до земята пред БФС и кмета дето ще строи Мол и хотел до бирената.

  3. 25
    11

    Червени хмери никога не сте виновни за нищо.Боклуци червени

    • 31
      11

      Кадри, нали уж бяхте големи биячи, неподвластни никому, никога! Защо избягахте като путки с разбити цигански муцуни! Десетина фенове на Литекс ви счупиха муцуните от бой! А си бяхте викнали руски проститутки за компания, коланите бяхте свалили и накрая ви разбиха тиквите! Нали казвахте “кога и къде”? Ето, дойдоха ловчанлии на крака и ви направиха за смях насред циганския ни катун! Половин Аржентина ми се подиграва! Срам ме е да излезна от хотела!

      • 2
        5

        Като чета какво е писал селският идиот на Стряма,се питам: 1. Този човек има ли родители,какво са му причинили и възпитавали ли са го изобщо? Псува ли на майка майка си,ако е така,спи ли Господ?!?
        2. Тук вече става страшно!!!! Може би пускащият лиги дебил ИМА ДЕЦА:( НЕ ИСКАМ ДА ЗНАМ КАКВО ПРАВИ С ТЯХ. Ако има държава,нека го издири,осъди и даде на дечицата нов шанс да отраснат при НОРМАЛНИ ХОРА!!!!
        АМИН!!!!

Коментарите са затворени