ЦСКА би Локо на Лаута в мач, който ще помни дълго заради невижданите ексцесии, които станаха в края на първото полувреме, когато агитките на двата отбора нахлуха на пистата и си спретнаха двуминутно меле пред сектор А.

Срещата започна с натиск на гостите. В 5-ата минута те получиха право да изпълнят фаул пред наказателното поле на смърфовете за нарушение на Кики срещу Каранга. Кирил Десподов стреля опасно, но Диао изби. В 22-ата минута и Тиаго обстрелва вратата на смърфовете след изпълнение на пряк свободен удар, но изпрати топката над напречната греда.

В 30-ата минута Кристиян Малинов стъпи върху корема Дани Кики и халфът на червените трябва да е благодарен на съдията, че видя само жълтия цвят. Пет минути по-късно гостите откриха резултата. Кирил Десподов стреля от фаул, Диао не се намеси добре и позволи топката да влети в неговата мрежа.

Три минути след началото на втората част стражът на домакините Диао направи нова глупост, след като хвана топката с ръце извън наказателното поле. Последва центриране към Лое, който реализира. Попадението обаче бе отменено след сигнал за нарушение на главния съдия, който прецени, че халфът е вкарал с помощта на дясната ръка.

В 58-ата минута Локо за малко не изравни, когато футболист на домакините засече от 4-5 метра с глава центриране почти от центъра, но изпрати топката право в ръцете на Черниаускас.

18 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    11

    Това е публиката в България дето най-много мрънка,че боевете са нечестни, е чорбарчета освен колани,обувки,палки ,пръти нещо друго не се ли сериите да ползвате срещу хората,които ви биха с юмруци. Нали искате чист бой!!!Жълтурчетс вие не се обаждате и без това сте все с вдигнати ръце и тъй в гъза!!! Самовковец ще висиш,много скоро нещастник!!!

  2. 8
    6

    Стига са заяждахте е големи хулигани всичките половината от вас дето коментирате как ,,мангашите били бити и ебани на лайнута и едиси кво” поне момчетата излезнаха и се биха с голи ръце а големите мъже aniMAUSE сваляха колани обувки и дори флагчето за корнера половината им хореографии са за това,но май не е така кур за микре-ловеч

  3. 6
    2

    ЛИТЕКС фрнчета ПРЕБИХА МАНГАЛИ НА ПИСТАТА НА ЛАЙНУТ А!!!!!!
    ХАХААХХААААХААХААААХАХАХААХААХАААХАААХААХАААААХАААХА

  4. 15
    2

    Бити на терена и извън него. Гости на собствения си стадион. Срам. И претендират, че са пловдивчани. Срам, срам, срам… Защо от оранжевия сектор скандираха „Цигани, цигани…“? Нали сте истинските майни? Ужас. Колко бяхте на стадиона? 1000? 1200? А тук защо има само 5-6 коментара? Защото киснете в темите на пловдивския отбор.?
    Reply

  5. 20
    2

    Бити на терена и извън него. Гости на собствения си стадион. Срам. И претендират, че са пловдивчани. Срам, срам, срам… Защо от оранжевия сектор скандираха “Цигани, цигани…”? Нали сте истинските майни? Ужас. Колко бяхте на стадиона? 1000? 1200? А тук защо има само 5-6 коментара? Защото киснете в темите на пловдивския отбор.

  6. 7
    1

    Цял мач без положение и без идея, във всички мишки

  7. 21
    10

    ГНУС МЕ Е!!! ГНУС МЕ Е!!! не ме е гнус от постоянната съдийска подкрепа за хартиените грандове. с нея свикнахме преди години. не ме е гнус от постоянния съдийски произвол срещу Локомотив – то не бяга недадени дузпи, червени картони, обратни фалове и т.н.!!! Но с това също съм свикнал с годините. ГНУС МЕ Е обаче от ПОДЛОГИ!!! журналистически, полицейски и от БФС!!! Когато група дрогирани лумпени навлизат на трибуните и се бият с възрастни хора и деца, а ПОДЛОГИТЕ ги оправдават защото виждате ли “те момчетата били провокирани” тогава няма как всеки нормален човек да не изпита СИЛНА ПОГНУСА от ТОТАЛНОТО БЕЗЗАКОНИЕ в РБ и от ПОДЛОГИТЕ които адвокатстват на “хората” които се възползват от това. А те го правят дори и без пари. Просто защото обичат да задоволяват господарите си!!! ГНУС МЕ Е!!!
    А как биха реагирали тези ПОДЛОГИ ако бяха пострадали собствените им деца?!
    Господа ПОДЛОГИ, рано или късно и вие ще станете жертва на беззаконието наложено от господарите ви!!

    • 13
      2

      Кога са влезли на трибуните бе Мустафа? Ама нали казахте, че сте големи биячи, най-серизоната “фирма” в България! Няма кой да ви победи! Влезнахте на пистата и се бихте с ГМО то, къде с колани, къде с камъни, ама накрая ни изложихте и избягахте като путки! Аз от Аржентина не видях мелета на трибуната! Само на пистата!

  8. 27
    11

    И руските хулигани не ви спасиха да ядете бой от ГМО то. Другия път се сдружаване с нинджите от япоснската лига. Цигани, руснаци, японци ебаси буфосинхронистите…

  9. 22
    6

    Следва , първа победа на Витоша Бистрица.

  10. 17
    25

    Великата агитка на литекс етрополе в бой с хора от централната трибуна смяяяях ахахаха що не дойдохте до бесика ве нещастници ахахахаха и бягате след мача мишкиии ахахах

    • 23
      3

      ахахахахахахахахахаахахахахаахахахахахахахахахсхсхсхахахахахахахаахахахахахахахахахахахаха глупак ти 100% си бил на мача и си видял как почти всипките 40 човека от бесика тръгнаха

  11. 30
    14

    Дейба вашта мама локомотивско циганска дейба.

  12. 31
    14

    И на терена ги опънаха и на стадиона! Локо срам за Пловдив!

  13. 15
    9

    ЯСНО БЕШЕ,СЪДИЯТА Е К..ВА НА ДЖУДЖЕТО ВСИЧКИ ФАУЛОВЕ В ПОСОКА ЛИТЕКС…
    ПЕ..ЛИ!!!

    • 5
      3

      А вратаря как се пльосна с прибрани ръчички на гола а? А треньора как пусна Архан Исуф на 18 г да обръща мача а? Така е, ние се борихме със зъби и нокти за победата а съдията ни закла!

Коментарите са затворени