Локомотив Пловдив трябва първи да вкара гол, ако иска да постигне пълен или поне частичен успех днес срещу ЦСКА. Това подсказва статистиката на смърофвете от началото на сезона. Локомотив няма постигнат обрат от началото на шампионата. Освен това “черно-белите” са загубили всички мачове, в които са допуснали първи попадение. С най-големи шансове да вкара попадение за пловдивчани е Димо Бакалов. Той е основния голмайстор в тима на Бруно Акрапович с 4 попадения на своята сметка.

Същевременно ЦСКА е с четири равенства от последните си 6 мача.   Тимът на Стамен Белчев е в серия от 14 мача без поражение. В този период “червените” записаха 10 победи и 4 равенства.  Единствената загуба на ЦСКА-София в Първа лига е от Лудогорец с 0:1 на стадион “Българска армия”. Отборът не е отбелязвал гол само в 2 срещи от началото на сезона (ЦСКА-София – Лудогорец 0:1, ЦСКА-София – Пирин 0:0).
ЦСКА има пет победи навън, толкова има и у дома. “Червените” нямат загуба като гости през този сезон. За последно паднаха при визитата в Русе с 0:1 в рамките на последния кръг от миналия сезон. “Червените” разполагат с втората най-силна атака в Първа лига – 36 гола. Лудогорец е лидер по този показател с 37 попадения.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    8

    Бихме Левски и Лудогорец и днес тряскаме ЦСКА-София и сме в ШЛ

  2. 10
    8

    Ако го няма световния заговор срещу Локомотив осъществяван от : медиите, жълтите, евреите, масоните,
    рептилите, Путин, Рокфелер, Ротшилд и Робърт Мугабе, ще ги бием без проблем.

  3. 11
    2

    Амиии,направо им треснете тройка до 65 мин.и никакви такива!!

Коментарите са затворени