Втори футболист от Канада започна тренировки с представителния тим на Локомотив. От вчера занимания с мъжете започна вратарят Марио Райчев. Той бе привикан от Рилски спортист, където бе пратен преди година и половина, за да се обиграва, пише Марица. Младокът е роден в София, но с родителите си от доста време живее в страната на кленовите листа и притежава канадски паспорт.

Преди това 20-годишният страж изкара един полусезон при старшата възраст на черно-белите, с които изпадна от Елитната група U19. Райчев бе привлечен на Лаута от канадска школа в Квебек по личното настояване на президента Христо Крушарски. Той му уреди и отиването в Рилецо, където Крушарски се води като спонсор.

Ако Марио бъде одобрен от треньора на вратарите в Локо Здравко Букарица, той ще стане вторият играч с канадски паспорт на Лаута. Преди него като ново попълнение бе представен Алесандро Ходжабартър, който ознаменува неофициалния си дебют срещу Марица с гол. Алесандро обаче още не може да бъде картотекиран за представителния тим заради проблеми с документите.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    5

    Вижда се, че в Локомотив най-после се заработи професионално. Наясно са и спроблема с вратарския пост и явно скоро ще бъде разрешен по един или друг начин. Наясно са и с другите проблеми. Мисля, че догодина ще сме много по-силен отбор

    • 2
      2

      Струва ми се, че тия писания дето си ги приложил са като името ти???? Май визираш чрез името си подарената от бат Жоро купа, а с изложения текст, нашето невиждано и дружно клоакомотиффско ЛАЙНОМЕТСТВО????:)))))))))))))))))))))))))))

  2. 2
    7

    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAZAZAXAZAXAZXAZXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

    • 4
      3

      ОТИВАЙ ДА АХАХАХА НА ГОМНЕЖЪ ТАМ Е ДОСТА СМЕШНО:)

Коментарите са затворени