Щастливата фамилия отива на екскурзия в Европа

Ирена Буланова от град Бургас е късметлийката, която спечели 691 453 лева от играта „Тото 2 – 6 от 42“ с фиш за 3.45 лева, в 89 тираж на играта. Чекът ѝ беше връчен на 19 ноември в студиото на СПОРТ ТОТО по БНТ. Така тя става една от хилядите печеливши, спечелили джакпот от игрите на Български спортен тотализатор в 60 годишната му история.

Ирена има щастливо семейство и три деца. На 51 години е и работи като счетоводител. Съпругът ѝ е редовен тото играч, който участва в игрите на тотализатора „откакто се помни“. Тя пуска тото заедно с него от време на време и то без да се замисля в коя игра ще играе и с какви числа. „Пускам тото просто за да опитвам късмета си. Печелившият фиш, който изтеглих в град Поморие, беше готов тото фиш. Бяхме на разходка с мъжа ми там и спонтанно решихме да влезем в тото пункта на автогарата. Въобще не съм очаквала, че ще спечеля такава голяма сума“, споделя щастливата дама. Допълва, че със сумата ще покрие кредитите си и ще организира голяма екскурзия в Европа за семейството си. „Много съм щастлива, че спечелих и се радвам, че Господ избра точно мен“, казва Ирена и пожелава на всички участници в игрите на СПОРТ ТОТО „да не губят надежда и да опитват отново и отново“.

Джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 42“ стартира с нови 300 000 лева и за следващия тираж в четвърък ще достигне прогнозните 380 000 лева.