Ръководството на Ботев (Пловдив) замразява преговорите с играчите, чийто договори изтичат, твърди “Меридиан мач”. Преди няколко дни шефовете на “канарчетата” предложиха нов контракт на вратаря Иван Чворович, но е преценено, че останалите футболисти ще почакат.

Петима състезатели са обвързани с пловдивчани до края на настоящия сезон – Лъчезар Балтанов, Крум Стоянов, Лазар Марин, Йордан Минев и Пламен Димов.

Истинският тест за тези футболисти ще бъде ново участие в Лига Европа. Към момента Ботев е четвърти в Първа лига, а освен това продължава участието си в турнира за Купата на България, където не четвъртфиналите ще се изправи срещу Литекс.

Най-важен в отбора сред играчите с изтичащи договори е капитанът Лъчезар Балтанов. Към него обаче няма оферта от друг отбор, както се заговори през последните дни. Поради тази причина “канарчетата” няма да бързат да му предлагат нов договор.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    Май хамбара празен , и ефбет не мой го напълни !

  2. 7
    5

    Ако това е вярно, значи аматьорщината се е настанила много удобно в канцелариите на Коматево. Крайно време е администрацията да пичне да отговаря на спортно-техническия екип в Ботев. Не е нормално да не искаш да задържиш Лъчо Балтанов, Пламен Димов, Виана, та и дори Марин и Стоянов, при положение, че след след една успеш пролет, тези футболисти ще си тръгнат без пари срецу няколко пъти по-големи заплати в отбори от първа или втора лига в Турция, Русия, Казакстан или Полша. През ноември в един отлично преставящ се клуб не трябва да има титуляр с изтичащ договор! Вече почвам да си мисля много сериозно, че за Жоао Пауло са платени доста повече пари, ама под масата, с предтекста че му изтичал договора.

    • 3
      1

      Тъпак, няма как новина да излезе първо във вестник, после в нета…

  3. 10
    1

    Наближи ли мач с говедата Меридиан Мач почват със статиите за Ботев. Очакваме заглавия от сорта: “Разпродават Ботев през зимната пауза”, “Бунт срещу заплатите на бразилците” и т.н.

  4. 19
    5

    Ботев е велик отбор
    всички се натискат да пишат за него

    и на драскачите на меридиан все нещо ще им хрумне
    😀

Коментарите са затворени