На Николай Киров се наложи да дава интервю пред телевизията, докато чуваше името си скандирано от феновете на канарчетата. В една от паузите между въпросите Белия се обърна с лице към бултрасите и също ги поздрави. Ето какво сподели специалистът:

“Получи се добър двубой. До последно търсихме победата и двата отбора. Липса на шанс при гола в нашата врата. Направихме много добри контри, но завършващия пас и удар ни убегнаха. За да биеш ЦСКА на Армията трябва да вкараш минимум два гола. Много малко ситуации имаше пред нашата врата. Работихме доста в защита през последните 2 седмици. Получиха ни се и контраатаките. Просто трябваше да сме по концентрирани в последното подаване. Тактическата ни постройка се съобразява и с играта на противника. Доста неща, които бяхме планирали, се получиха. Много пъти съм казва, че когато феновете са с нас и ни вярват, ние им се отблагодаряваме. С Чворович се водят преговори и се надявам той да остане.”

9 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    6

    Съдията,изпълни поръчката на БФС и даде несъществуваща дузпа за Ботев, честито!

  2. 1
    5

    Ботев игра добре,но реалният резултат е 1:0, защото дузпата не съществува.

  3. 6
    2

    Голямата заслуга отбора да се забавлява на терена,да изпитва удоволствие е на Киров.Ние,изстрадалите ботевисти не искаме много,добре знаем потенциала на отбора ни ,а той изненадващо за мнозина се оказа доста голям.
    Доказва го победата над Левски а и вчерашния мач.
    Продължавайте по този начин ,донесете ни още радост и успехи.

  4. 12
    1

    Поздравления за треньора,поздравления за състава,вярната тактическа постройка,точно и навреме направените смени.

  5. 16
    1

    Всички които го плюха ,сега къде са?? Свряли са се в дупките и мълчат като мишоци. Огромно БЛАГОДАРЯ на Киров и екипа му, че без пари направиха този страхотен колектив.

  6. 18
    3

    Евала на Киров! Браво на момчетата! Дори Ндонгала изпълни указанията на тренера. Само го погледнете как игра в защита! А да не говорим за останалите!

    Дали Белия да не се замисли Ботев да играе като днеска! Имахме също много положения и само липсата на късмет ни лиши от победата!

Коментарите са затворени