Днес договор с Локомотив Пловдив подписа треньорът на вратарите Здравко Букарица. Вече от няколко дена той работи с тима, като допълни щаба на новия старши-треньор Бруно Акрапович.

Здравко Букарица е роден в Сърбия на 13 юли 1955г. Наставникът има богат опит в България. Той е бил треньор на вратарите в продължение на няколко години в Литекс (Ловеч).

“ПФК Локомотив Пловдив желае успех на Здравко Букарица в ”черно-белия” клуб.

Изказваме благодарности на треньора Стоян Колев за професионализма и отдадеността си по време на престоя си в Локомотив и му пожелаваме бъдещи професионални успехи”, пише официалният сайт на Локомотив.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 25
    9

    Поклон пред Стоян Колев като вратар и за дългите години, които даде на Локомотив Пловдив!
    За треньор обаче явно му е рано!?

  2. 15
    11

    Най-после разкараха Стоенчо Колев.По-слаб треньор на вратарите не сме имали!Черния вратар е над 100 кг..Представете си как ги е тренирал?!?!?!?!

    • 11
      3

      А пък Пиргов е 1.60 пак ли Стоян Колев е виновен дето не е пораснал:))

      • 8
        2

        Виновен е, че го търпи. Та чак и титуляр…

      • Кой да дойде по-добър да пази с този човек за президент който отгоре на всичко плаща и редовно заплати,има няма през 3-4месеца

    • Стоенчо ще викаш на баща ти смешко. Преди да драскаш отдай заслуженото на Стоян, ипреди да напишеш нещо се запознай с фактите или се замисли.
      1-во Черния имаше договор без да мине проби и не по предложение на Стоян. Да излезе този мишок който е поел отговорност за този договор и най-вероятно и комисионна от мениджъра като е гарантирал че ще пази.
      2-ро След като Стоян е преценил че не става и по-добър е Пиргов , е започнал натиск да пази негъра , но тъй като Стоян е сериозно и най вече добър треньор който има достойнство и не се е подчинил , същия този Мишок го е отстранил за да няма пречки . Сега ще видите че 100-килограмовия ще пази редовно

Коментарите са затворени