Николай Киров по всяка вероятност няма да прави рокади в центъра на защитата на Ботев Пловдив за гостуването на ЦСКА. Както знаете наказан за този мач е Пален Димов. Пред Киров стои вариант да сложи в центъра на отпраната Данчо Минев като партньор на Терзиев, но след проучване на играта на червените от страна на Киров и Кочев, това изглежда малко вероятно. Минев ще има сериозна работа на фланга, където ще трябва да спира Манолев. Така в центъра на отбраната се очаква като партньори да стартират Кристиян Димитров и Радо Терзиев.

Отборът на “Ботев” се подготвя в пълен състав за предстоящото гостуване. След присъединяването към тима на националите Тодор Неделев и Серкан Юсеин, старши-треньорът Николай Киров разполага с всички свои състезатели за срещата с на ст.”Българска армия”. След тренировката в четвъртък футболистите минаха възстановителни процедури, а в петък от 15:00 ч. “Ботев” ще проведе последното си занимание преди мача. Веднага след него отборът пътува за София, където ще бъде на режим преди срещата.

“Предстои ни гостуване на един от най-добрите отбори в България. С представянето и резултатите си до момента ЦСКА доказва, че разполага с много стойностен състав, както като индивидуалности, така и като колектив. Със сигурност ще ни бъде много тежко, но ще опитаме да покажем най-доброто, на което сме способни и да се приберем в Пловдив с добър резултат”, коментира Киров.

“Съперникът има много силни страни, като нашата задача ще бъде да ги неутрализираме. В същото време, като всеки отбор и те имат своите слаби места. Надявам се, че сме успели да ги разучим добре и да се възползваме от тях. За да се случи това обаче, трябва да бъдем изключително концентрирани и дисциплинирани през целия двубой”, допълни наставникът на “канарчетата”. 

18 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    13

    Голямата чорба и малката чорба ще завъртят някоя тото обръщалка. Партийни братя вече над 60 години. Даже заедно се преименуваха… Литекс срещу Металик, това е мачът който ще се играе на Армията утре.

    • 16
      6

      Разбирам защо ти е тъжно. Закриха ви, Велбъжд се преименува на Локо, а после ви взеха и купата. Факт! Оставя ти само злобата и комплекса срещу Ботев. Утре на Армията няма чуеш песни против Локо от Ботев. Ние подкрепяме отбора си, а вие където и да играете само жълтите са ви в главата.

    • 2
      1

      и госпожиците от кюстедил и столипиново арми ще стискат палжи и двата отбора да загубят

  2. 18
    8

    Тихо ги искам буферите! В класирането далече зад Ботев! В прекия двубой категорично 3-0, какво да спорим!

  3. 12
    23

    А ве жълтурци 20 години Лягате на Литекс.Нищо няма да се промени Сателити

  4. 12
    8

    Възраст 17-19 год един играч трябва да е завършен и да притежава вскички качества за големият футбол.
    Роналдо на 17год влиза в мъькият отбор.
    Стоичков и той и на 21 вече е звезда.
    Само в Ботев на 19год се водят юноши !!!!
    На 19 год трябва да са готови на много виско ниво и дори титуляри.
    Както Т. Неделев беше.
    Това че на 17 -19 год играчите на Ботев не могат да спират топката или да си подават точно или да имат физическа подготовка означава че не се работи добре в школата.
    Един играч е изграден на 17 год и да почне да влиза резерва да играе в мъжкият отбор за по 15-20мин. На 19 трабва да е титуляр, на 21 год звезда и видима напред кариера.
    Вън селските бекове от школата.
    Толкова бразилци минаха през Ботев, имате контакти.
    Един ден хора хато Артур или Бризола може да немете да работят с децата.

    • 7
      2

      абе бауш за школата на ботев ли ш говориш бе при всеки един набор ядете много ама много бои

Коментарите са затворени