Данчо Минев: Не ме интересува, дали са ЦСКА, Литекс или Ловеч. Аз излизам да защитавам честта на Ботев Пловдив

15
2908

Ботев не се плаши от никой. Побеждавали сме фаворитите в последните една-две години, доказвали сме се неведнъж в дербитата. Така че не ни е страх от ада на Армията. Играем атакуващ футбол, който с харесва на феновете  и се надявам отново да зарадваме нашата публика. А съм свикнал да ме обиждат на Армията. Цял мач пак ще дюдюкат срещу мен, но аз съм професионалист и ще защитавам жълто-черната фланелка. НА терена ще покажа, че заслужавам уважение. Футболистите трябва да се изолират от обстановката извън терена. Със сигурност, няма да ме интересуват нещата отвън. Мен не ме интересува, дали са ЦСКА, Литекс или Ловеч. Аз излизам да защитавам честта на моя отбор и да изляза победите. Нека техните проблеми бъдат решавани от тези, които милеят. Аз сега защитавам Ботев Пловдив.

Топ 6 е основната ни цел, но няма да се задоволим само  това. Трябва да защитаваме и Купата на България. Искаме отново да я вдигнем, което смятам за напълно постижимо. Белия дава увереност и спокойствие на нашия футболен колектив. Резултатите говорят, че си върши отлично работата. Той е млад специалист, който според мен ще продължи да се развива и да постига успехи. Желая му го. Не мисля за приключване на кариерата ми. Сърцето ми още тупка и се вълнува от това, че съм на терена. Не ми се отказва, но най-важното е да съм здрав. С брат ми вече се записахме на курсове за „А“ треньорски лиценз. Вече има по-ускорен курс, който свършва в рамките на 1 година. Искам да остана във футбола, дано да се получи.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

15 КОМЕНТАРА

 1. Мангалките пак ги гони комплекса Ботев Пловдив!! Още 1000 години да ви мамдръса Крушаря, мамка ви долна!

 2. 7
  16

  ВСЕ НИ Е ЕДНО ЛИТЕКС ЛУДОГОРЕЦ ИЛИ ЦСКА ВСЕ СМЕ ИМ САТЕЛИТ И ОТ 15 ГОДИНИ НИ МАНДРЪСАТ

   • 9
    6

    На вас ви прощават,с резултат,който се знаеше седмица по-рано.

     • 3
      4

      Ти за мен не се грижи,ако трябва да залагам,имам достатъчно какво да заложа.

 3. 11
  56

  Най-долните и мръсни играчи в Първа лига – братя Миневи. Доказан факт. Който и да питаш ще го потвърди.

Comments are closed.