Футболният „Марица“ поздрави подобаващо волейболният за големия успех

1
206
ВК "Марица" преди мача с руския "Енисей", снимка: CEV

Футболният „Марица“ също поздрави женският волейболен тим носещ същото име за постигнатия успех в Шампионска лига. В исторически план двата клуба са пряко свързани. Ето и текста публикуван на страницата на футболния клуб:

„Женският волейболен тим на “Марица” постигна невероятен успех, като драматично се класира за груповата фаза на Шампионска лига, ставайки първият български отбор достигнал до този етап в историята на волейбола. Това е повод за гордост за всеки пловдивчанин! А за нас, маричани, успехът е още по-вълнуващ! Защото името “Марица” е нещо свято за нас, защото “жълто-синята” любов е безусловна и вечна! Защото “Марица” е институция, пример за феърплей и спортно майсторство!
Благодарим ви момичета! Вие постигнахте нещо велико през последните години и продължавате да изкачвате нови върхове! Гордеем се с вас и ви подкрепяме! Желаем ви успешно представяне в груповата фаза на Шампионска лига, както и в българския шампионат. САМО “МАРИЦА”!!!“

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

1 КОМЕНТАР

Comments are closed.