ВИДЕО: Акрапович няма да търпи несериозно отношение! Сменил Бедиме и Сержо през първата част, защото нямал намерение да ги чака

11
1721

Бруно Акрапович показа, че няма да търпи несериозно отношение от своите играчи. Той призна след контролата с Марица, че е заменил Бедиме и Пауло Сержо, защото е видял, че не се справят с играчите си. „Който не играе бива заменян. Аз не чакам да мине целия мач, да го изгубим, за да направя смени. Когато виждам, че нещо не фукционира го променям веднага в името на отбора. Няма значение кой как се казва“, заяви босненецът. Той заяви също така, че хърватинът е Игор Банович е много качествен играч и халът ще подпише договор с Локомотив Пловдив.

Вижте цялото изказване на Бруно Акрапович във видеото.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

11 КОМЕНТАРА

 1. 14

  Бруно ще може да наложи своята концепция едва през зимната пауза!
  Не обаче и без да му бъдат осигурени желаните от него футболисти!
  Преди това няма как да очакваме нещо различно от досега!
  Не и тези играчи!
  Успех на Акрапович и дано успее начело на великия Локомотив!

  • 7
   1

   Трябва да освободи готвачите, докато не са го сготвили и него, както направиха с Илиан е Едо!
   Това трябва да му е първата работа на Бруно, ако иска да си изпълни договора докрай!

   • Ми то кой ще остане тогава?Зума и Пластмасата.

 2. 16
  1

  Правилно хора разхождащи фанелката не ти трябват.Няма значение контрола или официален мач,който не се отнася сериозно дори към тренировъчния процес на пейката..

 3. 32
  6

  Браво Бруно,на нас имена не ни трябват,а играчи,дано си разбрал,че за Локомотив се играе със сърце и душа,че за Локомотив се дава всичко от себе си.

Comments are closed.