Гледахте НА ЖИВО: Мъжете на Ботев биха юношите с 3:1, Белия „прибра“ играч вкарал за младоците (ВИДЕО репортаж)

6
2176

Ботев Пловдив победи юношите до 19 години с 3:1 в учебна игра на базата в Коматево. Крум Стоянов откри за мъжете на канарчетата, а Богданов изравни за юношите, преди отново Стоянов да даде преднина за отбора на Николай Киров. Стивън Петков оформи крайното 3:1 след центриране на Тони Тасев.

Белия избра да играе в тази среща със схема 3-5-2. Кайзер бе на вратата, а пред него Лазар Марин, Кристиян Димитров и Радо Апостолов оформиха защитния вал на Ботев. Меледже, Юлияно и Густавно оперираха в средата на терена, а като халф-бекове гледахме Тасев и Крум Стоянов. В атака Киров заложи на Крис Добрев и Стивън Петков. През вторите 45 минути Белия издърпа, вкаралия гол за юношите Богданов в своя състав. Младокът замено Крис Добрев.

Юношите пък бяха в състав: Стелиан Ангелов, Димитър Калчев, Василен Марков, Васко Василев, Рангел Костурски, Георги Стайков, Димитър Димитров, Милен Златков, Димитър Богданов, Здравко Жилов и Мартин Татаров.

1:0 Стоянов
1:1 Богданов
2:1 Стоянов
3:1 Стивън Петков

 

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

6 КОМЕНТАРА

 1. Възраст 17-19 год един играч трябва да е завършен и да притежава вскички качества за големият футбол.
  Роналдо на 17год влиза в мъькият отбор.
  Стоичков и той и на 21 вече е звезда.
  Само в Ботев на 19год се водят юноши !!!!
  На 19 год трябва да са готови на много виско ниво и дори титуляри.
  Както Т. Неделев беше.
  Това че на 17 -19 год играчите на Ботев не могат да спират топката или да си подават точно или да имат физическа подготовка означава че не се работи добре в школата.
  Един играч е изграден на 17 год и да почне да влиза резерва да играе в мъжкият отбор за по 15-20мин. На 19 трабва да е титуляр, на 21 год звезда и видима напред кариера.
  Вън селските бекове от школата.
  Толкова бразилци минаха през Ботев, имате контакти.
  Един ден хора хато Артур или Бризола може да немете да работят с децата.

 2. 5
  11

  Браво. Страхотна победа!
  Утре една контрола и със 17-ките::::)))
  Там може и по-голяма да е пибедата?
  Важно е да има победи и да има какво положително да се пише!
  Иначе, живото предаване беше страхотно:::))))

 3. 8
  4

  Защо се будалкате с нас?Нищо не предавате,или го предавате само за членове на фен клуба?Срамота!Това, яе не можем да плащаме член вноската не значи,че Вие сте повече привърженици от нас!

 4. 8
  32

  Жълта трагедия. Закривай. Стига мъки.

Comments are closed.