От сдружение “Обединени фенклубове на Лудогорец” разпространиха декларация, която е в отговор на позицията на феновете на ЦСКА и тези на Ботев (Пд), които се обявиха срещу условията в сектора за гости в Разград, наричан още “Аквариума”.

“От няколко дена слушаме и четем безумни декларации относно състоянието и условията на гостуващия сектор на “Лудогорец Арена”. Истината е, че в българската футболна действителност много се говори, но малко се прави. В Разград, скъпи ощетени фенове, се гради и бъдете сигурни, че ще има и нов сектор за гости.Впрочем, доколкото знаем секторът, който вие наричате “Аквариум” като идея е заимстван от игрището в Коматево. А обитаващите ст. “Българска Армия” искаме да попитаме дали е нормално да се рони асфалта по целият стадион и да те целят с камъчки все едно сме в Средновековието?

Нормално ли е да няма една крушка по стъпалата към сектора в тази своеобразна джунгла? Кога най-после ще изчистите химическите тоалетни в сектора си за гости? Звучи като нещо елементарно, но го чакаме със затаен дъх.

Докато това не се случи, не е редно да говорите небивалици по едно съоръжение с лиценз за мачове от групова фаза на Евро турнирите”.

24 КОМЕНТАРИ

  1. 25

    Думичките “фенове” и “Лудогорец” нямат място в едно и също изречение. Делиорманското недоразумение няма фенове, а само платени зрители. Яжте си кренвиршите, резаци и не се обаждайте много. Къде бяхте до преди 5-6 години и къде ли ще сте след още толкова… Никога няма да можете да се сравнявате с великите публики на истинските отбори. Много ви здраве от един “жълт боздуган”…

  2. 8
    19

    555 жалка дребна душица си ти,ние сме хора с мнение,хора с позиция,хора със собствено АЗ!!! Ние никога не сме били подлога на БКП,разбрали жалтък?

    • 23

      Домус гела сега 50 мил.ще му се наложи да плаща,за неспазване на приватизационния договор на БЧФ-демек за съкращението на над 2000 човека и нарязването за скраб на корабите,които българския народ е построил,а на него подарени или спазарени от Сергей Станишев.Ако го подгонят и за самата приватизационнна сделка по какъв начин и как я е получил,ще му се наложи и на него да бяга я в Сърбия,я във Венецуела.Така че спри с идиотщините които пишеш,яж си кремвершите и се наслаждавай на успехите ви,докато все още ви има

    • 12
      2

      Човек със собствено АЗ,и ник Анонимен. Таратунчо смотан.

  3. 26
    8

    Кой от тези фенове на Лудогорец е идвал на Коматево? Никой! Излагацията е пълна. Феновете на Локо ги оставям без коментар. Те винаги заемат позицията срещу Ботев, макар да е грешната. Жалка работа. Хора без мнение. Изчакват позицията на Ботев и започват да плюят. Жалки, дребни душици.

  4. 8
    20

    Много често в този форум,моето мнение е подправено,пиша едно,излиза друго,да сте ми живи и здрави господа жълти журналисти,да иляйте дано.

    • 11
      1

      Много просто парче си. Питай някой по-грамотен мангал защо се получава така. Не ти е виновен “форума”.

  5. 24
    2

    Абе, чорбари, обитаващи Армията, що целите с камъчки хората от средновековието, бе, простаци такива !

    • 15
      4

      Те камачкИте идват от Разград,от непросветените и тъпи Лудогорци,нали де ,на майчин език.

  6. 10
    22

    Жълтити пилитъ да ни чуруликът с тяхния курник никъде невиждан.

  7. 31
    14

    Лудогорци, когато стигнете нивото на Ботев,като публика, история, традиции,тогава говорете,жалки примитиви, всички ваши успехи са купени с пари,вие погазихте всички закони и ценности само и само Гела да си чеше егото,да се прави на мъж,и да си прави кинтите,на гърба на бедния Български народ.НЕЩАСТНИЦИ.

    • 18
      21

      Натискайте си парцалките да не ви закрия.
      Храни куче да те лае.

  8. 17
    25

    Драги ми жълти смехурковци, погледнете си кочината в Коматево , погледнете си тоалетните на двора в родните ви помашки села и тогава се правете на интересни.

  9. 16
    26

    Турците от Лудогорец, как се гаврят със малките си братчета от Ботяф- игрището в Коматево хахахаахаахахаахахахахах

  10. 24
    6

    На снимката се вижда че единият от всички фенове на Гащатите го няма.И трябвало е някой да им обясни,защото те откъде да видят,че аквариума в Пловдив,не беше на агитката на гостите.

  11. 18
    26

    Казха ли ви го селяни, със смешната база. Закривай жълтия катун

    • 31
      14

      Такава “смешна”база урода от Кюстендил ще има,ама друг път.Тая супер база в Гувидарци е точно за тях.

      • 7
        18

        А ва ей базътъ шъ ни я земът скору ва КТБ то събирът вересиити въ..

        • 16
          3

          Така ли ве гейче? Ми чакай тогава да стане,на путкин ден.

          • 6
            9

            Жълтътъ тръткъ на майкъ ти ибъ ся

Коментарите са затворени