Фенклуб Локомотив Пловдив изразява удовлетворение от решението на пловдивските власти да извършат ремонт на емблематичния за града стадион „Пловдив“, донесъл запомнящи се моменти на футболната общност в града. С реконструкцията на този стадион и с концесиите на други футболни съоръжения, които трябва да бъдат предоставени в най-скоро време, ние сме убедени, че градът ни отново ще разполага с отлични спортни съоръжения, на каквито са израснали десетки и стотици спортисти от нашия град. За тази цел са нужни обединени усилия на обществеността и на управляващите. Поднасяме нашите уверения на кмета на Пловдив, както и на други отговорни фактори, че могат да разчитат на нашето съдействие и бдителност за реализиране на посочените цели. Уверени сме, че в качеството си на коректив, Фенклуб Локомотив Пловдив може да бъде изключително полезен, бидейки организация с обществена значимост и влияние, която е доказала през годините, че може да изразява и отстоява гражданска позиция, която е от интерес за целия град.

Във връзка с гореизложеното, изказваме недоумение, че при обсъждане на ремонта на спортен обект в Пловдив, кметът разглежда възможността стадион „Пловдив“ да бъде ползван само от един отбор. Считаме, че подобно отношение не поставя всички заинтересовани страни при равни условия, като дава неоправдано предимство на един от отборите в града. Разглеждаме този случай на фаворизиране на една страна като изключително неадекватна проява, особено в контекста на скандалите, които разтърсват страната в последните седмици.

Фенклуб Локомотив Пловдив заявява, че при изразяването на своята позиция винаги ще преследва безкористни цели, които са в интерес на града и неговите жители.

34 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    4

    ХАХАХАХАХААХАХАХААААХАХХААХААХАХАХАХАХААААААААААААХАААХАХАХАХА
    КОИ БЯХТЕ ВИЕ ??
    И КАКВО ОБЩО ИМАТЕ С ГОЛЯМАТА КЪЩА ?????
    АХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАААХАХХАХА
    И КОЛКОТО И ДА СЕ МАЗНИТЕ ШИБАНИ ЛИЦЕМЕРНИ МАНГАЛИ НИКОГА НЯМА ДА ВИДИТЕ КОНЦЕСИЯ!

  2. 12
    5

    АВА СПИРТНЕН ДИЯТЕЛ АМА НИИ ЛОКУ НЯМАМЕ НИЩО ОБЩТУ С ПЛОВДИВ ВА АХМАК.
    АЗ КОЛУ ПАТИ ДА ПИЗОВАВАМ ВСИЧКОТО БРАТЯ ДА ИДВАТ В СТРЯМА И ДА СА ПОЧВА ДА ИЗГРАЖДА МЕ БАЗИ СТАДИОНИ И ОТБОРЪТ ДА СТАВА ШАМПОАН ВА АХМАК ДОЛЕН ОНАИСТ МРЪСЕН.
    ТА ЗАНАЙ ОТ МЕНИ ЧЕ В ПЛОВДИВ ИМА САМУ БОТИВЪТ И МАРИЦА И СПАРТАК ВА НИИ СМЕ САМУ МАЛЦЕНСТВА И РОМИ ОТ ЗАТУЙ НЕ СМЕ ЗА ТОЗИ КРАСИВ ГРАД ВА КАПУТНИК СМАЧКАН.
    ТА ДАВАЙ СЯ ДА ПРАИМ ПРОПАГАНДА ДА НА МЕСТЯТ В СТРЯМА ВА НЕ КЪПАН БРАТ.

  3. 9
    14

    Поздравления за декларацията. Някой трябва да му напомня на тоя смешен кмет, че личните пристрастия нямат място в професионалния му живот.

    • Маминия и професионелен живот?!!!Ако имаш в предвид кражбата , то си прав , но всичко останало е смешно!

  4. 9
    19

    ЗА Тотев феновете на Ботев покорно са навели глави и му пълзят в краката да го тъпче, даже и като почне Мола ще ходят да помагат на Строежа.

    Единствено феновете на Локомотив имат достойнството да съблекат или стрижат виновниците за спорните бази в Пловдив.

    • 12
      13

      Естествено , ние сме Пловдивчани , а не гурливи коматевски селяни,на които не им пука за града .

      • 12
        5

        Пловдивчани ли? ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.VII.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб “Велбъжд” – АД: вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион “Локомотив”;

          • 3
            9

            Ще повярвам на глупостите ти, ако си върнете истинското име без Ъ-то и истинската емблема! Защо не махнете Ъ-то и не си върнете старата емблема…айде де, че много искам да видя как ще стане!
            Това разбира се никога няма да стане, освен ако не си върнете всичките задължение и не си откупите истинската емблема, която е в Крумово при император Христолини Заличителят!

        • 5
          11

          Абе, Палячо, вие защо си сменихте името, като си много отворен?
          Защо го сложихте това Ъ, Клоун? Защо откраднахте емблемата на Рапид Виена, г-н ДВ? Къде е вашата автентична емблема? Защо сте с домата, Папагал? Защо купихте лиценза на Металик Сопот? Защо нямате дом и играете извън града в едно село при това на тренировъчна база?

          • 15
            4

            Пич, ти сам си отговорил на повечето си въпроси. Явно не знаеш, но това е автентичната ни емблема. Явно не знаеш, но това Ъ също е автентично. И много правилно си написал, че купихме лиценза на Металик. Да, купихме го със старо незакрито дружество /пропуск на Христолов/. По този начин не закрихме отбора си като вас. Не се наложи друг отбор да се прекръства на Ботев, както Велбъжд смени града. Дори ръководството ви дойде от там. Дори купата ви е там. Колкото до базата в Коматево, ами тя е една от най-добрите в Европа. Вече дава плодове. Юношите ни мачкат наред. Дано повече отбори да разполагат с такава база. Не се притеснявай за нас. Ние сме Ботев Пд, Символ на Пловдив. Хората ни обичат, няма как Колежа де не се построи. Мисли за вас, вие сами се закривате.

    • 4
      3

      Kakvo strijete ve mangali. Za tva li iskate vsi4ko bez pari. Za6to lijete gaza i topkite na klo6arski
      Golemi maje a vi psuvat na maika i vi kazvat da mi barat topkite jalkite ПУТници.

    • 1
      1

      Негамотноста е присъща за черно-белите цигани!

  5. 14
    7

    Гербераския кмет е силно неадекватен , калинката с купеното ВИШЕ е най-лошото, което се е случвало на града ни.

  6. 28
    20

    Ей черно бели гей бандити няма да ме ядосвате , че такъв наклон ще ви дам дейба вашта мама локомотивско циганска дейба.

    • 2
      5

      Да ти го начукат гей бандитите,и дай Боже да е в село куматюо.

  7. 31
    19

    Най-забавното е за какво им е на буферлята големия стадион. Много ще е смешно 500 души на 40 хиляден стадион… Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала краката. (народна поговорка)

    • 3
      7

      На мен пък ми е още по-чудно, каква работа имат на “голямата къща” видоизменени селски муцуни, които дори срещу водещите отбори не могат да си напълнят централната трибунка ?!
      Ще мучите и грухтите ли, защото това можете да продължите да си го правите и на базата на село.

  8. 18
    26

    Браво! Трябваше да им се каже!
    Отдавна прекалиха!

  9. 15
    13

    Точно както се ползва до момента и в момента стадиона в парк Лаута от Локомотив.

  10. 20
    13

    По-безкористна декларация не бях чел! :)))
    Важното е да “могат да разчитат на нашето съдействие и бдителност” – давате си гъзовете на Бойко за без пари, а се подигравате на жълтите, че се продавали за 500лв!

    • 10
      13

      Вие си давате гъзовете от десетилетия,а инж.Т(Б)отев,той е ясен с’Б’ат Бойко до край.

  11. 17
    13

    ХАХАХАХАХААХАХАХААААХАХХААХААХАХАХАХАХААААААААААААХАААХАХАХАХА
    КОИ БЯХТЕ ВИЕ ??
    И КАКВО ОБЩО ИМАТЕ С ГОЛЯМАТА КЪЩА ?????
    АХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАААХАХХАХА
    И КОЛКОТО И ДА СЕ МАЗНИТЕ ШИБАНИ ЛИЦЕМЕРНИ МАНГАЛИ НИКОГА НЯМА ДА ВИДИТЕ КОНЦЕСИЯ

  12. 25
    11

    Какви точно запомнящи се моменти е донесъл стадион Пловдив на любимият ни Локомотив! Моля ви братя локомотивци, разкажете ми, че нали съм от Говедарци и не съм много на ясно с нашата хилядолетна история!

    • 13
      19

      Искам ви тихи от комативу, за цял живот там да си останете. Много сте грэозни муцуни, не за друго хахахаха

    • 10
      6

      Хасанчо,айде първо отиди да си нахраниш козичката,да не стои гладна,а после ела пак да пишеш глупости,ние ще те изчакаме.

      • 12
        7

        Мустафа, няма ли все пак някой да ми обясни?

        • 4
          5

          Хасан,на теб колкото и да ти се обяснява няма да разбереш, защото си един неграмотен жалтък

Коментарите са затворени