Ръководството на Локомотив Пловдив прави опити да удължи договора на Димо Бакалов, твърди Тема Спорт. 27-годишният флангови нападател е основен футболист на черно-белите. През този сезон Димо е водещ реализатор на смърфовете. Договорът му обаче изтича през лятото на 2018-а. Това означава, че след Нова година той ще може да преговаря с други тимове.

10 КОМЕНТАРИ

  1. Димо Бакалов не е основния,а единствения ни нападател. Ако не остане и отборът не бъде надграден и един зрител е много.

  2. 2
    2

    Бегай,бегай,бегай далече от това ГМО докато можеш.Тия отиват там,от където са дошли./ Б гр./

  3. 4
    4

    Определено трябва да се задържи Димо. За нови трансфери предлагам Симон Сандберг и Жуниор Мапуку от Левски. Не стават за шампиони, каквито Левски искат да стават. Но за отбор като нашият са супер

    • 6
      4

      Те тея искат пари, а не на Крушарски лакърдиите, и Бакалов ще се чупи

  4. 8
    2

    Бакалов ни е основен играч в момента. Да не кажа и ключов. От това дали ще успее да го задържи Крушарски, ще стане ясно и колко са сериозни намеренията и възможностите му. Ясно е, че Димо няма да получи оферти от Реал, Арсенал или Байерн. Ако го поиска някой, ще е от нашата черга – славия, черно море, берое…примрено. Надцакат ли ни, жалко, защото имаме огромна нужда от качествени играчи. 80% да бабереци сега.

  5. 10
    3

    Колко е основен,е тема за друг разговор (често мрънка,че е резерва),но със сигурност е необходим на ЛОКОМОТИВ.А как се задържа един футболист в един отбор,е ясно,зависи от отбора.

Коментарите са затворени