Мениджърът Иво Димов е готов с нова бразилска перла за зимната селекция на Ботев Пловдив, научи PlovdivDerby.com. Става въпрос за атакуващ футболист, който да замени евентуално Вияна или Бризола, ако един от двамата бъде трансфериран в друг отбор. От Ботев ще прибегнат до тази опция, само ако продадат някои измежду дуото. Интерес към двамата не липсва, но към момента конкретни оферти в клуба няма пристигнали, разкриват наши източници. Канарчетата усилено търсят централен бранител. Белия задължително иска да привлече един футболист на този пост, за да засили конкуренцията в отбрана. Все още обаче не е набелязан конкретен играч.

През следващата седмица от клуба ще се опитат да преподпишат договора на Иван Чворович. Ако това не се случи жълто-черните ще търсят и нов вратар. Очаква се шефовете на Ботев да финализират преговорите и с Николай Киров – Белия и треньорът да подпише за още 2 години с пловдивчани. Още половин дузина основни футболисти на Ботев са с изтичащи през идното лято контракти. От Ботев ще трябва да стартират преговори и с тях.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    5

    Ха-ха,НОВА ПЕРЛА,а коя е старата!?Аааа,да бе сетих се,АФД Тракия.

  2. 11
    4

    Ей ,това буферите или по точно някой от тях са много елементари! Големи примативи! Как не им омрузна с простотиите и заяжданията за всичко! Това е пресъщо на комплекси, неизлечимо е!!

    • 1
      3

      Цецо, елементарен си ти,много твои коментари съм чел,не само тук,пълна елементарка си.Бъди сигурен.

    • 18
      4

      Трябва да си много прост за да мислиш така.Хората говорят за нови футболисти, гледай гея какви ги ръси.Това вече е синдром на незабележимия.

    • 6
      3

      Как ве Гей? Редовно чукам майка ти и Крушарски ми плаща!!!

  3. 15
    23

    А,за какво да бързат с бранител.Догодина.То отзад сме като разграден двор,ама това е подробност

    • 9
      16

      Белия търси централев от 1 година!И през това време ни вкарваха по 6 гола Литекс!как пък не разбра ,че с Терзиев не става!

Коментарите са затворени