Привържениците на Ботев Пловдив излязоха с декларация, в която насочват недоволството си от условията за гостуващите фенове на “Лудогорец Арена” в Разград.

Феновете на “канарчетата” от “Клуб на привържениците” и Обединени фракции “BULTRAS” определиха сектора като “затвор или животинска клетка” и призоваха за нормални условия.

Припомняме, че в сряда от Ботев се разграничиха от декларацията на ЦСКА, която призовава за промени в сектора за гости в Разград. Ето и цялата декларация на феновете на “канарчетата”:

Скъпи ботевисти, приятели на футбола, наскоро се появиха множество възмущения от феновете на различни футболни клубове в България. Всички те бяха насочени към неприемливите условия за гостуващите фенове на стадион “Лудогорец Арена” в Разград. “Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” и Обединени фракции “BULTRAS” като организации, представляващи жълто- черната публика, заявяват, че основната ни цел е подкрепа и наблюдение на футболните срещи на Ботев Пловдив, нещо, което в гостуващия сектор в Разград е много трудно, почти невъзможно. Плексигласовата преграда, колоните и мрежите създават усещането, че си в затвор или животинска клетка, но не и на футболна среща. При положение, че гостуващите фенове на чуждестранните отбори биват настанявани в други сектори, защото този не получава лиценз от УЕФА, ние не смятаме, че сме нещо по- малко от тях и настояваме за незабавни действия от ръководството на ПФК “Лудогорец 1945” ЕАД, които да позволят на всички футболни привърженици да подкрепят своите отбори в нормални за Европа условия.

С уважение:
“Клуб на привържениците на Ботев Пловдив”
Обединени фракции “BULTRAS”

13 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    5

    Курвенско-жълтурска работа!
    Ръководството от една страна се разграничава от декларацията на оранжевите, за да не обиди гелосания благодетел!
    От друга страна, царете на декларации излизат с позиция, която пидкрепя оранжевите, които в усторически план са по-големия им, армейско-комунистически брат , та да не им се разсърдят и те!?
    Абе, жълтурска работа, лишена от всякаква чест и достойнство!

    • 4
      1

      Буфер пише за чест и достойнство – безценно! Та вие сте най-големите к.рви в България. Защо се изказваш неподготвен и се излагаш? Явно никога не си ходил на стадиона в Разград. В случая ние изразяваме мнение като фенове и няма никакво значение дали декларацията е написана от оранжеви, сини или черни. Да разбирам ли, че вие подкрепяте “аквариума”? Или ти си просто форумен герой и нямаш идея какво е там? Не мисли за нашите декларации, а за вашите. Какво стана с онази последната против ръководството ви? Клекнахте нали? Сега тихичко и не се меси когато големите си мерят някои работи.

      • 3
        3

        В Коматево по-добре ли се чувстваш, отколкото на стадиона приемащ мачове от груповата фаза на ЛЕ?Това жълтурите сте болни мозъци.Ама много болни.

  2. 8
    2

    Кюстендилци нямат проблем,те на свлачището с Лудите ходят 321 човека, та в Рязан град.Ами те даже не са я виждали тая трибуна!!

  3. 4
    10

    Na selqnkite ot rodopskata qka taq kletka im e napravo lux! Tam pone nemerishe na ovce! Nali julti kurvichki

  4. 8
    7

    Ное претендираме за условия, но базата ни какви са условията за нашите гостии?!
    Буферите ревнаха срещу нас!!

    • 11
      5

      Ами да реват. При нас се намират на един метър от тъчлинията. Даже и седалки има. Къде го има това? А на буферите трибуната се разпада. Като искат да си подкрепят отбора, но те го правят само по форумите. Всеки път чета как щели да дойдат 2000, а не може да се съберат и 200. Смях!

  5. 11
    24

    Защо хапете ръката, която ви подари ДВЕ купи и ви плаща периодично сметките като на елитна проститутка ?

    • 9
      13

      Ти си абзолютен Буферзки Гей!!! Да го начукам майка ти Гейче!! Много добре духа!!

  6. 12
    3

    Трябва обаче веднъж за винаги да се спре с простотиите които се вършат.

  7. 26
    5

    Страхотна реакция! Браво! След като се разграничиха от самоподписалото ни оранжево недоразумение, сега излизаме с ясна позиция по въпроса. Не че не сме съгласни с тях, но да говорят от наше име….

Коментарите са затворени