Стивън Петков безспорно се превърна в един от любимците на феновете на Ботев. Не само с играта си и с головете, които бележи. Във всяко следващо интервю пред медии нападателят показва воля, амбиция, но и благородство. Едва ли ще чуете от друг футболист, вкарващ гол след гол, че за него няма проблем да влиза като резерва в мачовете и че е щастие за всеки треньор да има играч на резервната скамейка, който да е готов да даде всичко от себе си на терена. Източници на PlovdivDerby.com дори разкриват, че Петков не е обелил нито дума на Белия за статута си в отбора, а търпеливо и съвестно работи в тренировките, и се старае в мачовете, за да се пребори за желаното титулярно място. Как обаче Стивън постига това вътрешно равновесие и мир. Как успява да намери нужната концентрация в мачовете на Ботев и само след няколко минути (в последния мач му бяха нужни едва 50 секунди) да е на правилното място и да си свърши работата като централен нападател. Тайното оръжие на Стивън се казва пловдивчанина Иван Гарабитов, научи PlovdivDerby.com. Г-н Гарабитов е учител по йога. Той има центрове в Пловдив и София, в които преподава индуистката философия и провежда специализирани терапии.
“Запознах се с него преди много години покрай покойния ми баща. Реших по задълбочено да работя по неговата методика. От 6-7 години вече се занимавам с йога под наблюдението на Иван. Той беше човека, който ме върна толкова бързо във футбола и за мен йогата е всичко. Физическа подготовка, психическа подготовка, координация, концентрация, воля и сила”, споделя Стивън пред PlovdivDerby.com.
“За мен йогата е ключът към успеха. Нека колкото се може повече хора знаят за Иван Гаработив. Този човек е уникален”, завършва Стивън.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 27
    3

    Истина е, че Гарабитов има главна заслуга, за възстановяването на Стивън от изключително тежката контузия!
    Стивън е изключителен талант и много скоро ще бъде желан от много големи клубове, а сегашния му такъв ще изкара силидна сума от него!

  2. 3
    40

    Скоро като го приберем при нас на топло, ще му идва още по-голяма сила

  3. 3
    45

    Тоя си е чист мангал. Ама от ония, монтанските калайджии

    • 36
      2

      Пак добре,че не е от Столипиново,че там само древни беси и ювентинци!!!

Коментарите са затворени