Днес, 07.11.2017 г., се проведе Извънредно Общо събрание на акционерите в ПФК “Ботев” АД, на което бе утвърден нов Съвет на директорите в Клуба.

Акционерът ТЦ-ИМЕ подкрепи предложение на мажоритарния акционер Сдружение “ПФК Ботев” за определяне на Съвет на директорите от петима души. За членове на Съвета на директорите бяха избрани – Ангел Палийски, Иван Йотков, Радослав Кошински, Васил Наумов и Костадин Брашнаров.

На свое първо заседание новият Съвет на директорите взе следните решения:

1. Избира г-н Ангел Палийски за председател на Съвета на директорите

2. Избира г-н Иван Йотков за Изпълнителен директор на ПФК “Ботев” АД

3. С цел по-добра информираност на широката общественост, възлага на г-н Радослав Кошински функцията на говорител по въпросите, касаещи работата на Съвета на директорите

4. Възлага отговорността за оптимизиране на връзката и комуникацията с привържениците на “Ботев” (Пловдив) на г-н Васил Наумов и г-н Костадин Брашнаров

Съвета на директорите на ПФК “Ботев” ще продължи да работи по 3-те основни приоритета за Клуба:

1. Изграждането на ст. “Христо Ботев”

2. Оптимизиране на структурата на работа в Клуба

3. Развитие на Детско-юношеската школа

38 КОМЕНТАРИ

  1. Не съм от никоя групировка и винаги си плащам и билета и кетеринга. За билетите кой имаш в предвид? Да не е един виден член на КПБП, който се изгуби напоследък.

  2. 10
    5

    Гледайте си 20 те декара и концесииката, на циганския стадион и не се занимавайте с Носителя на купата и супер купата за 2017г на България. Вие мангалисте, отбора ви мирише……. на татака си го знаете, и последно неможе цигани да се бъзикат ЗА цигани спрете да ни кпирате.

    • 2
      1

      Информацията е от Изгрев бойс джамия!Благодаря,крива тикво!

  3. 8
    9

    1,ШИШИ :Тихи , наведени и смирени ви искам, защото аз раздавам порциите в дружението, анадънму !
    2,ДОНОСНИЦИ: Анадък, анадък , ефенди !

  4. 8
    7

    Много хора “забравиха” и факта с повдигнатото от КТБ дело срещу клуба!?…………

  5. 9
    15

    Аз съм уптимист
    Аййй кьнарйеее

  6. 14
    16

    Пейвскийй дава парата той командва парада Алахульовци,Анъдамо!!Шалвари жълти

  7. 17
    15

    Сульо и Пульо преврат щели да ми правят , алооооо…
    Къде сте тръгнали бе доносници с тези вдигнати ръчички.
    Натискайте си парцалите и без да ми държите сметка , нали искате да ви купувам купи ,
    как ще останат пари за стадион , камо ли за нов Жип.

  8. 26
    5

    Някой ще обясни ли накрая тези ТЦ-ИМЕ какви го играят в нашия клуб.Кой е техен представител , и защо им са 39% от клуба след като не искат техен представител в управата на клуба, защо не прехвърлят техните акци на сдружението и то след това да търси истински инвеститор който да получи 100% от акциите и той да си назначи управителен съвет.

    • 21
      2

      ТЦИМЕ беше фирма на Василев, същата в момента има над 200 милиона дългове към КТБ и в процедура на фалит! В нея се разпорежда синдик! Според устава на АД-то без тях не можеха да се взимат никакви решения въпреки, че имаме мажоритарен дял!

      • 16
        5

        Благодаря за отговора , но все пак неможе ли да прехвърлят акциите на сдружението и да нямат нищо общо с клуба.

        • 17
          6

          Акции се прехвърлят срещу пари, не става с ”непарични” измислици , а ние сме продънени отвсякъде, вървим към пореден фалит.
          Поне така пише в Държавен вестник.

    • 13
      4

      Не могат да прехвърлят нико те са длъжници в КТБ,затова поискаха увеличение на уставния каритал с НЕПАРИЧНИ СРЕДСТВА!
      Да ги изхвърлят ама това няма как да стане по никой закон.

    • 9
      10

      ТЦИМЕ е фирма ,чрез която Певски държи контрола в клуба ви! Това е фирмата, на която имате над 50 милона вътрешен дълг и която няма как да се махне от управлението и контрола над клуба ви именно по тази причина!
      Ангел Палийски е силно приближен на Делян Певски и затова е непоклатим от ръководството на клуба ви, колкото и да го плюете, колкото и да му снемате доверието си!
      Ако утре Пеевски реши, ви закрива от раз и пак почвате, но този път от зоните!
      В неговите ръце е и казуса със строежа!
      Реши ли, стадион ще има! Не реши ли, никога няма да има стадион повече на “Източен-10”!!!
      Затова и днес се наведохте мирно и кротко, за кой ли път?!
      Това е, казано накратко!

      • 4
        1

        Пеевски няма как да има какъвто и да било контрол над ТЦИМЕ защото фирмата е в процедура на фалит и в нея управлява синдик назначен от държавата! А относно дълга, явно не си запознат но отдавна нямаме вътрешен дълг към ТЦ ИМЕ! Дълга на клуба е към сдружението! И не е 50 а около 23 милиона!

  9. 27
    11

    Вярно ли е че Палийски и Йотков бяха изгонени по времето на Цецо Василев и защо?

    • 13
      20

      Не е вярно. Йотков се ядоса на уникалността на Тервел Златев и си тръгна сам, въпреки молбите на Иван Джиджев да остане.

      • 23
        11

        Йотков го набараха заедно с Мери Бакалов да изнасят електронния подпис на клуба посред нощ от базата.Затова го изгониха,за фалшивите билети дето печата и другите мръсотии няма да говорим,сега пък станал изпълнителен директор тоя пумияр вместо да отговаря пред съда или най-малкото да е уволнен.Отдавна надминаха Селския тия мастии ама един ден ше си платят с лихвите

        • 5
          7

          Имаш доказателства за злоупотреби и не сезираш компетентите органи? Това те прави съучастник в престъпление. В случай, че нямаш доказателства те прави лаладжия. Относно електронния подпис явно нямаш представа за какво се ползва и че трябваше да се подава коригираща справка декларация по ЗДДС за което срока е 24 часа на 14 – ти всеки месец. Той и Златев нямаше представа и се издъни, затова се наложи Джиджев да се извинява и моли Йотков да остане.

  10. 30
    10

    Вярно, ли е че Ачо е бил в управлението на Ботев още от Христолово време?

  11. 42
    17

    Сега очаквайте отново новините: Нови богати бизнесмени ще помагат на отбора.Голяма фирма ще строи стадиона.Международен консорциум влиза в Ботев.Пролетта се възобновява строителството.До седмица идват крановете и т.н. Това ще се поднася през 2-3 месеца.Както е вече 3 години. Щях да пропусна, че г-н Палийски когато стане напечено е или в чужбина по бизнес дела или е влязал внезапно в Болница от притеснения за любимия Ботев. Как не се намери някой да му го каже в прав текст на този мошеник, че за три години е изрекъл толкова лъжи, колкото нечовека ДХ не е изрекъл за 10 години.И да му се потърси отговорност за това. Всичко явно си остава по старому. Лъжецът Палийски вън от Ботев. Някой от Вас фенове на Ботев, вярва ли на Палийски? Почти Никой. И въпреки това го оставяме да продължи да ни мами и краде.Защо го правим. Ние “акъл” имаме ли? Струва ми се, че НЕ.Не се ли освободим от него и Йотков загубени сме. Тервел Златев го кани на публичен диспут. Трябва да предизвикаме такъв диспут за да чуем в какво ще се обвинят взаимно тези разбойници и крадци.

    • 13
      14

      Стига реклама на наш гръб на забравени анонимници. Защо след Ботев никой не взима на управленска позиция на която да отговаря за финансите големия “професионалист” Златев? Колко водещи клуба се борят за него? Да не би случайно сериозните бизнесмени да го разкриха? Оставам с впечетление, че му вярва само групичката от кетеринга.

      • 16
        9

        И за Джиджев никой не се бори и той ли нестава?Тервел ако е крал или е вършил други нередности няма да предизвиква Ачо крадеца на публичен дебат.Само че ачо крадеца го е страх от такъв дебат щото ще му излезнат всичките кирливи ризи и ще пусне кокала.

        • 5
          5

          Тервел Златев знае, че няма кой да му се върже за дебат, защото това ще е в ущърб за клуба. С изявленията си и не само с тях Тервел Златев показа колко много “милее” за клуба.

        • 4
          1

          Не съм от никоя групировка и винаги си плащам и билета и кетеринга. За билетите кой имаш в предвид? Да не е един виден член на КПБП, който се изгуби напоследък.

  12. 36
    15

    Срам. До вчера го плюехме Палийски, днес пак се самоназначи.

  13. 16
    32

    Нали щяхте да ме сваляте а?
    Дейба ваща майка жълтоциганска!

    • 9
      5

      Слагам си ви на оная работа черни гей бандити.

  14. 39
    18

    “Старата песен на нов глас” е казал народа. Същите разбойници, крадци и лъжци остават на върха. С тези “Колеж” на кукуво лято.. БОГ да пази БОТЕВ ПД.

      • 8
        8

        От какво се срамуваш, неразумни юроде?! Уважавай човека, който ви дава парите!!

    • 5
      11

      Георги Самуилов се казва човека дейба простия черен гей бандит.

Коментарите са затворени