Приказката за “Пестеливият Крушарски” не се състоя. Все пак в Локомотив Пловдив назначиха треньор на вратарите.

Днес към треньорския щаб на Локомотив се присъедини Здравко Букарица. Предстои обаче специалистът да подпише своя договор с клуба и да започне работа в екипа на новия старши-треньор Бруно Акрапович, уточняват от официалния сайт.

Здравко Букарица е роден в Сърбия на 13 юли 1955г. Наставникът има богат опит в България. Той е бил треньор на вратарите в продължение на няколко години в Литекс (Ловеч).

13 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    НЕ МОГА ДА СИ ОБРСНЯ ЗАЩО ГОСПОДА ЖУРНАЛЯ ВЛИЗАТЕ В ОБЯСНОТЕЛЕН РЕЖИМ
    НА ТАЗИ ШИЗОФРЕНИЧНА ПАПЛАЧ ????
    НА ТАЗИ СЪЩАТА “фенска маса ” НА КОЯТО ВСЕКИ ОТ ПРЕЗИДЕНТ ДО ВАС Е ВИНОВЕН ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ЖАЛКОТО ИМ КЛУБЧЕ . САМО НЕ И ТЕ САМИТЕ !!!
    ЖАЛКА ИСТОРИЯ !!!
    ЕДВА ЛИ И НАЙ ГОЛЕМИЯ ПСИХОЛОГ ЩЕ МОЖЕ ДА ОПИШЕ РАЗСТРОЙСТВАТА НА СЪЩИТЕ . ПОЧИТНИТЕ ГРАЖДАНИ НА СЕЛО БАТКУН !!

  2. 3
    4

    АВА ОТ НЕ СТЕ ИФУРМИРАЛИ ВЕРНИТЕ ФЕНУВЕ НА ЛОКУ,ЧЕ ОТ УТРЕ ЖА ИМА НОВ ИБРИКЧИЯ ОТ СТРЯМА ВА КВА СТЕ ТАКЪВА МЕДИЯ .НОВИЯТ ИБРИКЧИЯ СА КАЗВА ТОТЬО МАМИН ТОТЬО ЕМ ЖА НА ШИБА ЕМ ЖА НИ РАЗДАВА КОНЦЕСИЯ СЛЕД КОНЦЕСИЯ ТЕРЕН СЛЕД ТИРЕН ЕМ И ИГРАЧИТЕ ОТ ГЕЙ БАНДАТА ЖА ГИ ОПЪВА.АБЕ ВЪОЩЕ ГОЛЯМА РАБОТА НА ЧАКА ДОКАТ НА ИЗХФЪРЛЯТ ОТ ГРУПАТА НА МАЙСТОРИТЕ НА ВЪРТЕНЕ НА ЧЕРНО ТОТО.

  3. 31
    5

    Нали вие медийте пишехте, че няма да има треньор ,че нямало пари ,Ще ви подскажат нещо в аванс През 2021 стадиона ще е готов за 12000 места ,името ще е Алианс Лаута арена

    • 6
      7

      Драги, читателю,
      Ние PlovdivDerby.com не сме писали, че няма да има треньор на вратарите. Ние PlovdivDerby.com се стараем инфото ни да е максимално проверено. Когато казвате “Вие медиите”, все едно ние да кажем “Вие феновете”. Не се поставят всички под общ знаменател. Отдавна апелираме всеки читател/фен да започне да си прави изводи, кой пуска неверни новини и кой пуска голям процент информации, които в последствие се потвърждават. Хич не ни допада репликата: “Четох някъде, че…!”, но за съжаление я чуваме или четем много често. Ако имаше култура на четене на новини, сега щяхте да напишете в коментара си: “Нали Тема Спорт написа, че няма пари, че няма да има треньор…” НИЕ от PlovdivDerby.com дори когато преписваме информации от вестниците, преди да ги публикуваме – ги проверяваме. Ако се окаже, че според нашите източници, те не отговарят на истината – не ги публикуваме въобще.
      Хубава вечер. Съветваме не само вас, но и всеки един наш читател, да започне да обръща внимание, къде и какво чете. След това да си направи изводите сам за себе си, на кого и по колко да се доверява.

      • 11

        Локомотивец съм, но по-скоро уважавам вашата медия, въпреки честото и тенденциозно “пожълтяване”. Наистина за много неща може да ви се вярва! Все пак и вие, много често публикувате преписани статии от други сайтове!
        Много често! Особено, когато се отнася за Локомотив Пловдив!
        Тенденциозно и не публикувате много факти, за любимия си клуб (жълтия), с което целите да го съхраните всячески!
        Истина е и че спестявате много гадости и спрямо Локото!
        Гнусното което правите обаче е, че когато публикувате важни събития за жълтурите, мощно контролирате форума! В случаите, когато става въпрос за Локомотив обаче, шайката от вулгарни, жълти хейтъри сере без никакво ограничение в темите!!!!!!
        Ето, това ви пречи да бъдете безспорния лидер сред спортните медии на Пловдив, които всички фенове да уважават! Независимо от пристрастията си!
        За доказателство, нека вие и всеки един посетител на сайта, да хвърли по едно око на по-актуалните теми!?
        Под тези, за Локомотив, активността от страна на жълтите хейтъри е несравнима! Вижте и темите за жълтите!?
        Там ясно си личи, кои са комплексарите и кои живеят повече, за да мразят и обиждат другия, вместо да обичат своите!???

        Не изравните ли критериите, рано или късно ще загубите и сегашния си имидж!

        • 1
          6

          Уважаваме мнението ви, това на първо място и ще го имаме в предвид в бъдещата ни работа. На второ място, контрол се опитахме да наложим, но точно след една седмица се отказахме. Нямаме физическата възможност да изчитаме всички коментари. И на последно място: Не контролираме кой, какво и по колко пише в коментарите. За това последното знаем, че няма как да ви убедим на 100% и да ни повярвате. Ние за нас, си знаем, че е факт. Хора ангажирани по един или друг начин със сайта, също знаят, че е факт, и могат да го потвърдят. На ясно сме обаче, че няма да вземете това ни твърдение за чиста монета.
          Благодарим за мнението.

          • А случайно като журналисти не ви ли е интересна темата от къде идвс финансирането в Ботев??!! Виж кризата в Локомотив ви беше много интересна…

          • Какво да го интересува отявления фен на жълтите – Андрей…той много добре знае откъде и как се финансира любимия му клуб, но не му отърва да каже истината! Че е тенденциозен в новините в полза на жълтурите е неоспоримо!

    • 27
      9

      Вашите заплати нали ги плаща големият Домусчиев, какво си се притеснил толкова за нас!
      Вие сте маша на Домусчиеви! Вашият бюджет се определя от изиграните тото-мачове. Откъде пари за селекция, за заплати, за лагери…за текущи разходи? Да не мислиш, че ги берете от градината на село?
      Вие сте най-тотаджийския отбор в първенството! И при нас при Коко парите не закъсняваха и имаше за всичко и винаги бяхме в първата 6-ца!

Коментарите са затворени