Оперативните задължения на Ботев Пловдив са се смалили сериозно в последните малко над 2 години. Това разкри по време на събранието на Сдружението неговият председател Апостол Попов, чу лично репортер на PlovdivDerby.com. На 1.6.2015-а година те са били малко под 2 500 000 лева. Към 1.10.2017-а те вече са около 750 000 лева. Към НАП Ботев Пловдив дължи 160 000 лева, които ще бъдат изчистени в близките седмици и така оперативните забавяния на плащания на Ботев Пловдив ще останат около 600 000 лева.

32 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    7

    циганите от столипиново пикаят газ.Бойко е обещал съдействие за финансирането на стадиона,даже има 2 различни варианта с които това да се случи.само да изметем палийски божо платената курва и другите крадци от УС и всичко е 6. бедните мангали да си гледат пиянката крушо празното стадионче и все така да се тресат от жълтия комплекс 🙂

    • 1
      2

      Ако изгоним и чистачката ще ни отпуснат двойно повече пари. В случай, че завършиш осми клас парите нигога няма да ги връщаме.

  2. 10
    17

    Време е прокуратурата да разследва от къде идват пари в Ботев при положение, че няма собственик. Или може би ома, но всочки ги е срам от него?? Или може би е незаконно собственика да има повече от един отбор в А група?? Или пък може би са прави злите езици, които твърдят, че парите идват от черно тото?? Интерсна тема, която прокуратурата трябва да провери. Все пак тяхно задължение е да защитават обществото като обири и беззакония като това с КТБ…. Ако в БГ имаше журналисти можеше и те да се заемат със случая… но….

  3. 7
    4

    Рачка, ти имаш ли петдесет милиона в джоба,бе, цървул продънен? Питам за Дора Милева. А? Или баща ти, като фатмак е отмъкнал толкова от нафта и чорба? Да видим!

  4. 6
    5

    Рачооо, майкоооо,няма такива гьонсурати като вас от афедето!!! Няма!!!! Колкото до джоба ми,ела да провериш,ще останеш доволнА:)

  5. 2
    5

    Ега ти и капацитетите надолу,майкоо, чак да не повярваш че тия хора нямат два лева в джоба си.

  6. 16
    11

    Поредната порция искрени лъжи и нищо повече!
    Тука пък “дочули”???
    Ми да излезе някой от ръководството, да го обяви официално! Да извади един официален документ и да го покаже! Тогава да гърмим с гръмките заглавия.
    Те и чорбата дискоро обявяваха малки суми и светли прогнози за бъдещето, но накрая се оказа страшно и сумите бяха стряскащи!
    Как за 2 години са спаднали дълговете с почти 2 милиона, след като клуба от 3 няма собственик? Миналата зима нямаше пари, за заплати, а Самуилов и Чандъров уж помагаха? Как става тав? Или освен с помощта за заплати, между другото да дали и някой и друг милион за погасяване на задълженията? Глупости!
    Та Ботев е единствения клуб в България, който няма ясен собственик! Никой не знае, откъде идват парите там? Кой и колко дава?
    Защо никой не обелва дума, за 39-те процента?
    Всеки знае, че именно там е разковничето на всички въпроси относно клуба, строежа и това, кога един ден всичко ще свърши с гръм и трясък?!
    Стадиони, заеми, писма,общини, гаранти…
    Та това да не е националния отбор, на България? Само излишен шум, който по-скоро води до заслужени подигравки и смях, отколкото до друго!!!

  7. 25
    13

    През декември 2015 г. , Палийски обяви подобни суми.Стига с обещания и отлагания , за някъде в далечното бъдеще.Две години и половина само лъжи.

  8. 18
    31

    Пак жълти лъжи. Ей така си го изкарахте тоя живот. Фалшив БотяФ , фалшив стадион, фалшива база, фалшиви фенове. Всичко е една жълта химера. Жълти мумии.

    • 11
      4

      Кажи сега истината гей бандата до къде я е докарал.

      • 1
        2

        Истинста я еидяхме във вип-брадър!
        Новото попълнение на селяните в жълто се целува с мъже!
        Ето я гей бандата!

  9. 23
    38

    Прах в очите на феновете! Не ги занимавайте с жълти стотинки. Кажете как ще върнете парите, с които се строи стадиончето. В един слънчев ден синдиците на КТБ ще ги потърсят и тогава…? И още нещо: нека шефовете да не си мислят, че ще преоформят дълга към един от съдружниците си, в акции . Зорко следим това и ще сезираме компетентните органи. Няма мърдане, жълтури! В киреча сте!

    • 31
      16

      Хааахахаха, тъпчооо,тъпчо. Следи зорко как е наклона,за друго нямаш мозък.

  10. 22
    34

    Жълтите мангали пак сте е подкарали на просия и помощи. Не може да се интегрирате и това е! Пари за турско-циганският БотефЪ 2010 няма кой да даде. За 500 мангала стадион, няма кой да вдигне. Пари по тези програми, няма как да се вземат по никакъв начин. Банка , няма как да ги отпусне по никакъв начин, не е рентабилно за нея. По проекта “Джесика“ работата е същата. Фирмата или както във вашият случай, трябва да покажете и докажете, че тези пари(заема) може да ги връщате на време и в срок. Годишнит бюджета на тази програма е 30 млн годишно. С тези пари се финансират, сумати проекти. Интересно, жълти манговци, как ще ви финансират “Гомнежа“ ?

  11. 40
    14

    Циганската банда от задния двор на аграрния много се е превъзбудила. Социалните помощи ли са им превели?

  12. 30
    8

    Пари за отбора в момента има само премиите са повече от това , което Крушарски е дал тази година за Локомотив

    • 18
      9

      Те сигурно за това си гризат ноктите на краката от яд.

  13. 12
    34

    И така Ботев в близките седмици ще обяви фалит.

    • 31
      11

      Пълни глупости, ама пълни на квадрат клуба е финансово стабилен та даже има излишък, а има и състезатели за продаване и то за не малко пари , това да не е локото дето всички струват колкото Неделев и Виана

  14. 18
    28

    А някой да каже за онези 3млн лв лихва от общото задължение на клуба ,как изведнъж се озоваха във фирмата на г-н 500лв . Ще си чакат удобен момент в който да си ги поискат от Ботев без да са ги дали въобще !!!!

    • 12
      4

      Не мога да повярвам, че наистина има хора, които не разбраха, че тези пари стават капитал и никога никой не може да ги поиска. Беше обяснено ясно защо се прави по този начин. Срамота е да се оставите на двама лаладжии така левашки да ви промиват мозъците и да оплювате свястни и реално вършещи работа хора.

  15. 14
    31

    Добре, че беше Лига Европа, Белия, Кочев и футболистите, иначе не само нямаше да се смалят тия задължения, но и да станат все повече.

Коментарите са затворени