Васил Наумов ще бъде предложен и по всяка вероятност избран за представител на Сдружението в борда на директорите на Ботев Пловдив, научи PlovdivDerb.com. До момента тази позиция заемаше Борис Гиздаков, който на практика е представител на опозицията. Гиздаков се очаква да подаде оставка и въобще името му да не фигурира в кандидатите за поста. Във вторник има акционерно събрание на клуба, на което излъченият днес от Сдружението представител ще бъде вкаран в Борда на директорите. В момента борда на Ботев е от трима души, но се очаква той да бъде увеличен поне на 5. Решението днес ще бъде взето с 95 гласа. Толкова са членовете, като някои от тях са с пълномощни, на други членове, които не могат да присъстват физически.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    7

    Васил е много качествен човек. Благодаря му за многото работа, която свърши за клуба и за времето което отдели. Не ми изглежда много мъжка постъпката на двама наши достолепни фена, които хвалят Васил в очите, а след това подстрекават наивни момчета да мишкуват като го плюят по форумите.

  2. 18
    9

    Тоя мазен дюнерджия и плешивия му солташак дето ги храних 10 години шефове ли ще стават бе. Дайте им по 500лв, вършат страхотна работа.

  3. 13
    7

    Дюнери на промоция балъци мой. Ей сега ще видите как се усвояват средства

  4. 8
    9

    Питам се на Кой е необходима оставката на човек донеъл ни купи чакани 36г.Естественно, че държавата наПеевски,ще отпусне заем за стадион от който Кой ще притежава 39процента!

    • 3
      6

      От доста време клубът се управлява от Наумов и Палийски, а парите ги дава Самуилов. Имаше и един майстор на много дългия разказ и майстор на интригите, който сам си подаде оставката. Определено развеселява твърдението, че купите ги спечелихме само и единствено благодарение на човека подал оставка.

  5. 14
    5

    Що не вкарате и Милко, за да ни оправи всички… Отзад

    • 14
      1

      Рано или късно и това време ще дойде не се безпокой

  6. 21
    11

    Корупция и шуробаджинащина е завладяла любимия ни клуб. Жалко за всички, честни канари, но тия ни водят право към пропаста. Ако не вземем мерки, пак ще трябва да почваме всичко от начало.

Коментарите са затворени