Сдружение ПФК Ботев гласува и упълномощи Борис Гиздаков да търси алтернативни варианти и да преговаря с евентуални инвеститори за строителството на стадион Христо Ботев. Запознати твърдят, че той сам е поискал, за да работи по вариантите за изтегляне на кредит или довършване стадиона по програма Джесика. Двете възможности бяха осветлени вчера от КПБП.

18 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Така, така, на коленца и с приведени чотурки да се молите.

  2. 11
    3

    Много ГЕЙ КАПАЦИТЕТИ от БАНДАТА НА ГЕЙЧЕТАТА се правят на отворковци и като Линдзи Вон се спускат по НАКЛОНА!!!

  3. 5
    17

    Пак ли на просия бе курви селски, не ви ли стига духане то на тираджии ?

  4. 9
    20

    Ха, Гиздаков????
    Та нали някои искаха да го гонят, да го линчуват? Много глупости говорил пък днеска, строежа щял да довършва и да търси пари и варианти???
    Цирка в жълто е ясен на всички, защото всичко е само приказки, балони и фишеци!
    Едни и същи хора си се връткат в управата на клуба, а уж бяха нежелани , уж беше снето доверието? После се биха на предишното събрание?!
    В същност, събранията в този клуб са като събранията в селската кръчма! Няма месец, в който да няма поне 2 такива!???
    С колко лъжи за пореден път бяха обявени днес?! Само дето не останаха балами да им се връзват!

    • 19
      4

      Ясно е написано в материала, че той сам е поискал, да работи по вариантите за изтегляне на кредит или довършване стадиона по програма Джесика. Дали ще успее е тема на съвсем друг разговор.

    • 16
      4

      Чети бе, не се излагай. Сам е поискал и му е гласувано доверие. Преди да се бъркаш при другите кажи какво стана с онази Декларация против ръководството ви? Избърсахте ли си задниците с нея? Ето това е цирк! Да напишеш официална Декларация и като видиш, че няма ефект да подвиеш опашка.

  5. 24
    7

    Шшшшшш тихо, когато става въпрос за футбол и в частност отбора на Пловдив, моля жалките, малобройни, елементарни, завистливи и силно заблудени Локомотивци да не се обаждат, 3:0 и цял месец се бяхте скрили в миши дупки.

  6. 32
    17

    Тоя затова ли разцепи феновете,за да се докопа до гърнето с меда? И КПБП не е осветлило начините,защото всичко беше обсъдено на предното събрание още!Прасето Стафунски,иска да управлява и той!Никоя банка не иска да отпусне заем,без община Пловдив да стане гарант!Нали се сещате,че това няма да стане!Начина е само един,ако се изчистят дълговете към ТЦ ИМЕ,тогава ще има желаещ да инвестира в клуба и стадиона!Всичко останало е само дрънканици на нереализирали се комплексари,жадни за власт!!!

    • 12

      Може и да има желание да се докопа до много неща, но дали сериозен бизнесмен или банка ще му се доверят и ще му поверят пари е съвсем друга тема.

  7. 10
    34

    Жълтите мангали пак сте е подкарали на просия и помощи. не може да сте интегрирате и това е! Пари за турско-циганският БотефЪ 2010 няма кой да даде. За 500 мангала стадион, няма кой да вдигне. Пари по тези програми, няма как да се вземат по никакъв начин. Банка , няма как да ги отпусне по никакъв начин, не е рентабилно за нея. По проекта ”Джесика” работата е същата. Фирмата или както във вашият случай, трябва да покажете и докажете, че тези пари(заема) може да ги връщате на време и в срок. Годишнит бюджета на тази програма е 30 млн годишно. С тези пари се финансират, сумати проекти. Интересно, жълти манговци, как ще ви финансират ”Гомнежа” 🙂

  8. 17
    32

    Пробвайте с програма Джипсика или програма Селинджър.

  9. 15
    42

    Може ли да участвам с непарична вноска , имам торба с пирони за кофража на копнежа ?!?

    • 25
      9

      Доне си ги за да ти скова ковчега майка ти дейба циганска

      • 4
        8

        На майка ти миризливата путка да сковаш , че е зейнала като яма.

  10. 18
    50

    В Сопот се родихте, в Коматево ще умрете!

    • 52
      11

      Искам ви тихи в Столипиново мангали прости!

    • 24
      3

      В Кюстендил се родихте в Столипиново ще умрете!!!

Коментарите са затворени