Всичко от общото събрание на Сдружението вече е ясно. Както първи ви съобщихме, представител на Сдружението в Борда на Ботев Пловдив ще е Васил Наумов. Днес бе взето решение Борда на директорите на Ботев да се вдигне от 3 на 5 души. Освен Наумов още 4 души трябва да влязат в Борда на директорите. Във вторник на акционерно събрание двамата акционери в клуба Сдружението, представлявано от председателя му Апостол Попов и ТЦ-ИМЕ, ще трябва да изберат петчленния състав. Единият вече е ясен. Това е Васил Наумов.

Днес бе взето решение Сдружението да излъчи и 4 кандидатури за останалите 4 места. Това са:

  1. Радослав Кошински – 91 гласа
  2. Теодор Бочев – 71 гласа
  3. Иван Йотков – 70 гласа
  4. Ангел Палийски – 67 гласа

Кандидатурите са избрани точно в този ред. Те са подредени по брой гласове, които са получили в своя подкрепа. Най-много получи Кошински – 91, а най-малко Агнгел Палийкси – 67. Костадин Брашнаров също бе предложен, но не получи нужното одобрение. Той остана само с 14 гласа – “За”.

В случай, че ТЦ-ИМЕ не предложи никой за Борд на директорите и четиримата ще влязат заедно с Наумов в Борда на директорите на Ботев. Ако ТЦ-ИМЕ предложи 1 човек, ще влязат само тримата събрали най-много гласове: Кошински, Бочев и Йотков. Ако ТЦ-ИМЕ предложат двама души, колкото е и позволената им квота, в Борда на директорите, освен Наумов, ще влязат само Кошински и Бочев.

Така може да се окаже, че ако ТЦ-ИМЕ имат  поне един свой кандидат и той не е  Ангел Палийски, то настоящият изпълнителен директор на Ботев може да остане ръководното тяло на клуба.

Същото се отнася и за Иван Йотков, но за да изпадне той от ръководството на канарчетата ТЦ-ИМЕ ще трябва да имат двама кандидати за членове на Борда, в които неговото име да не фигурира.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    3

    Шев – място, където два плата се съединяват с конец.
    Тъй , тъй , двата плата -селския и циганския се съединих, какво не ти е ясно в селската кратуна ?

  2. 20
    4

    Мухата къв ще го играе там само ми е интересно 🙂

  3. 41
    11

    До къде я докарахме дюнерджията да управлява БОТЕВ!!!! Господи слез и си прибери вересиите! Дебелата свиня цял живот продавал кебапи ще се разпорежда в любимия ни клуб ….

  4. 36
    8

    Тоя мазен дюнерджия и плешивия му солташак дето ги храних 10 години шефове ли ще стават бе. Дайте им по 500лв, вършат страхотна работа.

    • 4
      9

      Само човек с мозъчния капацитет на Митко Христолов може да оплюе Васко Мамата.

        • На теб явно само хранилки са ти в главата. Не знам защо си се оставил на кандидатите за кьорсофра да ти промият мозъка.

  5. 35
    6

    Айде дюнери на промоция. Господин 500лв ще управлява хахаха

  6. 17
    43

    Бившия шев на Чистота , който ви подари косачката – безценно , при положение че феновете са ви предимно от яката и маалата !
    Закривай 50 милионния длъжник !

    • 26
      10

      шев – място, където два плата се съединяват с конец.
      Циганин – 1. Лице, което принадлежи към скитническа народностна група с индийски произход, живееща в различни страни.
      2. Прен. Пренебр. Лъжлив, беден, прост или мръсен човек.

Коментарите са затворени