Феновете на Локомотив Пловдив и тези на Левски София издигнаха задно плакати, с които почетоха паметта на простреляния от полицай фен на Лацио Габриеле Сандри.

Преди 10 години на 11 ноември 26-годишният Габриеле Сандри бе убит до крайпътно заведение на паркинг Бадиа Ал Пино край Арецо, където феновете на Лацио се засекли с привърженици на Ювентус.

Той бе прострелян неволно от полицай, който се опитвал да въдвори ред след стълкновението между двете малобройни враждуващи групи. Смъртта на Сандри предизвика масови безредици в Рим, където ултраси на Рома и Лацио се обединиха и атакуваха полицейски управления.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    6

    КОТА ПОЧВАТ СТРОЕЖЪ НА ГОМНЕЖЪ ПУМИЯРИ???
    КАКВО ВИКАТ РЪКОВОДТВОТО???

  2. 14
    9

    Говедата цял мач на Герена ви наричат цигани,но като дойдат на Лаута, се целувате и пеете срещу Ботев.Няма такива помияри като вас.

  3. 14
    10

    Вярно се излагат! Локомотивец съм цял живот ама такава рехава исмешна публука не сме имали!

  4. 17
    14

    Аве супер смешни сте-то не бехте беси, Джеси ,сега и италианци. Аве че сте прости , прости сте… Ама чак пък толкоз. Цяла България ви се смее, вие се взехте на сериозно…шепа идиоти.Без д а засягам нормалните ви фенове..

    • 14
      14

      Мявкалника от минарето на Изгрев бойс джамия,жълтата крива муцуна,да си затваря плювалника,че ще си глътне езика без да иска!Със Славия между другото,няямахте и 40 селяндура изрод безподобен!

Коментарите са затворени