Локомотив Пловдив не успя да измъкне нищо от Левски на Герена, въпреки че домакините играха повече от едно полувреме с човек по-малко.

Жорди Гомес бе точен от фаул в 38-ата минута. Пет минути по-късно Иван Горанов бе изгонен от Николай Йорданов, след като фаулира Димо Бакалов, който се откъсваше сам срещу Божидар Митрев.

В 56-ата минута Буш направи страхотен пропуск сам срещу вратаря, когато стреля слабо в него. Осем минути по-късно Обертан изведе Кабрал сам срещу Мори Диао, но холандецът бе спрян от стража на гостите.

В продължението на мача гостите поискаха дузпа за игра с ръка в наказателното поле на Левски. Такава обаче не бе отсъдена, въпреки че футболист на Левски спря удар към вратата с лявата си ръка!

Срещата бе дебютна за новия старши-треньор на Локо Пд Бруно Акрапович. Босненецът не взе в групата за мача Ванчо Траянов, Ивайло Марков и Аяри. Освен това той остави за първи път през сезона Веселин Марчев на резервната скамейка. До този момент юношата на Локо Пд бе започнал всеки един от двубоите в шампионата, като не довърши само един от тях. През всички останали минути Марчев бе на терена за смърфовете.

 

36 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    3

    Отново мъка за изстрадалата черно-бяла душица. Бухат ги кой къде ги свари, жълтите ги унизиха с тройка, собственика им ги нарича гейове… В същото време отбора на Пловдив взе 2 национални купи, игра 3 кръга в ЛЕ бори се за топ 3, играе за купата, няма загуба вече 10 мача… Чак жал ме хваща за бедните циганета.

  2. 7
    14

    Момчета, напуснаха ни футболисти, които не само с качествата си предаваха класа на отбора, ами си бяха лидери и дърпаха другите момчета в отбора – Камбуров, Гъргоров, Виданов, Иван Иванов, Карагерен, Райнов. Вие какво очаквате, братлета при условие, че селекцията е пълен леш? С кой да се противопоставим на Левски? Просто отбора е разбит и тотално отслабен от двама души, които са главните виновници да сме на този хал – Ераносян, който изгони Карагерен, Райков и Райнов и Крушата, който е пълен цървул и не дава пари за качествени футболисти!Не можем да очакваме повече от тези момчета, така че не им се сърдете, защото играят според възможностите си. Те повече от това не могат…недейте да изисквате повече!Какви футболисти са Веско Марчев, Дани Кики, Дино Мартинович, Пламен Николов, Димитър Везалов?Какво очаквате от тях…това са фотболисти за Бгр.

    • 18
      5

      Сега разбра ли, че докато зяпате при жълтите, пропуснахте че сте жив таш@к.

  3. 8
    14

    Жълтите хлебарки изкочиха веднага. 3-ма олигофрена с по 5 ника си избиват комплексите в форума на пловфив дерби. Мърши гнусни. Говеждия хуй дето го лапате да ви е вкусен

    • 14
      4

      В едно си прав, това е форума на “пловфив”… Вие нямате нищо общо с Пловдив и неговия символ Ботев 1912!

  4. 6
    7

    Ся. Щот цял ден съм на къря с мотиката копайми и чак сега са прибрайми със сватанака, ама той отиде да рине кочината на прасятата, язе да вида на кумпутара ко напрай нащу Локо. Бийме ли ва тва говядата ва? Сабале са успайми, щот до късно празнувайми на жалтити равния мач, пийнайми по 5 ракии, ама са успайми. Тва новото Ахматович ного добро жа изляни. Тук на село язе ного ода на Евро футбола, тургам нащу Локо да бий, ама се ни пичела. Що тъй бря?

  5. 13
    9

    Тоя пък Акрапович кога дойде, кога почнаха съмнителните резултати. Те за тва жълтите ни викат тотаджии.

    • 10
      5

      Дошъл е Акрапович да направи и той някоя кинта от тотото, ти кво си мислиш

      • 6
        7

        Жълтите копачи се издържат от тото, но искат да ни го припишат на нас. Тиюично за безморална измет като тях

  6. 13
    9

    Заглавието е подвеждащо. Измъкнха, ама не от Левски, а от Ефбет…

  7. 22
    10

    Здравейте гей бандити! Как е настроението? Вчера бяхте много активни в темите за гранда на Пловдив – Ботев , а днес сте много тихи . Дейба вашта мама локомотивско циганска дейба.

  8. 23
    9

    Ква дузпа буфери? Цял мач съдията ви тика, колко трябваше още да изгонят от Левски, че да направите поне едно голово положение? Със съдии и с човек повече пълна трагедия. Чорбата ще ви разпорят нааканите задници. Гаранция. Освен това на Лаута пак ще сте гости. Пак!

  9. 19
    6

    Войнов го взимаше този мач без проблем.

  10. 10
    17

    Страхотна игра. Това е моят Локомотив. Смазахме третия в класирането. Съдията им подари победата. Това е треньора, казах ви. Чорбата отиват на тройка, Лудогорец също. До паузата сме в топ 3, зимата правим подготовка и с 2-3 нови може да атакуваме второто място. А защо не и нещо повече…

    • 13
      5

      Спри хероина. Докато не вземете централен нападател ще му ядете кура и то, ако е добър.

    • 5
      2

      Ташак си правя
      то ние само за ташак ставаме

  11. 12
    9

    Първото полувреме стояхме по-добре.Трябва ни централен нападател,няма кой да вкарва това е истината.Треньора има поглед не може да искаме да промени с магическа пръчка,но ще го отнесат Чорбата гаранция..

  12. 11
    4

    Кур за софия !! мафията трябва да спре ботев и локо мощно кур за БФС

  13. 11
    6

    Подскачаха за парлама. Тия пасти Камбура ги е ял…

  14. 15
    10

    Отрязаха ни главата ритуално! По-чиста дузпа от това НЯМА!!
    Дано да вземем класни попадения в средата и в атака през зимната пауза!

  15. 20
    11

    Мангали, къде сте? В темите за Ботев ли пак? Вчера бяхте доста активни. Сега да питам, тва тото ли беше или просто сте толкова зле. С човек повече 2 пъти минахте центъра. Добре че тоя Буш е некадърен, та само едно отнесахте.

    • 11
      13

      ПУДАСИЕБЕММАЙКАТАЖЪЛТОПОМАШКА !
      Не си гледаме тотаджийския отбор, а се врем в темите , касаещи пловдивчанио , а не като нас миризливи селяни от яката.

  16. 14
    19

    Крушарски, цялото ръководство и треньорчето – ВЪН!
    Вратарчето как приклекна при гола да не би да го уцели топката и да не влезе!
    Това е гавра със стотици хиляди пловдивчани! Всички ръководители начело с Крушарски – вън!
    Мръсни, долни боклуци!

    • 15
      15

      абе помияр, ти гледа ли мача бе, дрогиран урод!! Ти си просто един жълт трол

    • 17
      4

      Хаха, стотици хиляди… Хахахаххааа. И къде са по време на мачовете ви? В маалата…

    • 18
      4

      Мангалите в Пловдив са хиляди и на всички сарсето е локу пловдиф.Мангустъ арми.

  17. 18
    11

    А един удар два заека. Хем съживихте вашите сини приятелки, хем направихте яко тото порно спектакъл. Честито на печелившите! Пак ще има разпити в ДАНС. Те играчите на буферлята са им абонати, там се водят на отчет.

    • 13
      14

      Искаш да кажеш,че ако ни беше свирил дузпата нямаше да я вкараме,това жълтите имате много изкривено мислене

Коментарите са затворени