Имаше ли дузпа за Локо Пд? Въпросът е риторичен

25
1580

Точно да напишем, че е станало чудо на Герена, след като футболист на Левски бе изгонен в мач срещу пловдивски отбор и то без да последва компенсация, и хоп Ники Тъпото заби ножа в гърба на Локо Пд. В продължението на мача Йорданов и четирите му асистенти не видяха игра с ръка на защитник на Левски, която спря голов удар. Това по всички правилници е 100% дузпа. Няма оправдание за гостите, че това бе единственото им голово положение в мача, но няма оправдание и за безхаберните съдии в този мач, които лишиха черно-белите от точка на Герена.

 

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

25 КОМЕНТАРА
 1. 4  1

  за пореден път подариха победата на Левски или ЦСКА. За мен те са еднакво подпирани и еднакво вредни за БГ футбола. Но какво еот това. Кучетата дори не лаят, а кервана си върви спокойно. Държавата е Булгаристан, а народа е робски и мълчи!! После идват „10 малки негърчета“и късат газа на измислените „грандове“…. Е това е възмездието, но жалко че синьо-червената мафия не може да го разбере
 2. 5  11

  Между другото, мангали, ние искахме дузпа повече и от вас. Равния ни устройваше идеално. Ама колкото сте зле, сигурно Дани Кики щеше да я бие, а тоя некадърник няма как да уцели вратата…
  • 4   0

   между другото, помаци от село, въобще не са заблуждавайте, че имате някакъв шанс да минете Левски! Вие сте просто един тото отбор от село. Нищо повече
 3. 12  1

  От една страна говеждия спира удар към вратата,а от друга ударът е силен и е от много близка дистанция.Спорно решение,но за мен дузпа по-скоро има.
 4. 15  1

  100% се свири това положение , аз съм бивш съдия с много малко стаж но това е дузпа без съмнение ако ще нарочно да го е изритал в ръцете , ама и Локомотив цяло второ полувреме един удар , но съдията е гола вода , особено след червения картон как тръгна да компенсира не е истина !
 5. 11  15

  Ако
  не беше се ударила топката в ръката на говедото със сигорност щеше да има мангал с комоцио от Столюпиновчани.
  • 21   14

   Яко ли ти е да лапаш говеждия хуй хлебарко жълта
 6. 35  22

  Чиста дузпа. Локо бе ощетено.Факт. Ако е за говедата се дава на секундата, още преди играчите да погледнат към съдията. Но вие буферите сте толкова прости, че продължавате да сте в комбина с говеждите фенове и да им лижете сините задници. Догодина пак пейте заедно срещу „жалтите“.Да ви еба майката проста циганска. Заслужено се подиграха с вас.
 7. 15  19

  50:50 e, защото ударът е към вратата и може да се свирне, но пък е от прекалено близка дистанция и е неумишена играта. Но в крайна сметка за мириЖливите кондуктори никога няма дузпи, така че решението е правилно. Нека мрат в бяс. Толкова са гроз ни и злобни, че в правилниците трябва да се въведе норма, според която – дузпи за бедняците от сгомнута не се дава по никакъв повод. Точка.
  • 9   12

   Ще видим в крайна сметка кой ще бъде закупен. И то до края на шампионата. Отборът на Ботев не го заслужава, но поразително тъпите му, нагли и скарани с играта футбол плачат за това. И ще го получат. Пак ще има гатанки какво не са виждали 10годишни деца. Този път възрастта ще нарасне. Но паметта на селските свободни кокошки -не!
  • 7   3

   Стефане, на теб Гопспод 100:100 ти е дал червен картон, така че ти бедняците не ги мисли.мисли себе си!
 8. 26  5

  Говедото веднага са го закарали на ортопед да му гипсират китката .
  Ама така е във вугаристанската футболна лига , затова делиорманци им порят задниците на набедените грандове.
 9. 20  6

  Ако това не е дузпа,значи коментаторите на Диема са Завършени Олигофрени!!!!
  Въпросът сега е какви действия да предприемем,за да се чуе нашият глас???
  • 1   0

   за съжаление както обикновенно – НИКАКВИ
 10. 20  26

  Никаква дузпа! Стига сте ревали мангали. Два пъти минахте центъра а близо цял мач бяхте с човек повече. Трагедия.
  • 17   28

   Майка ти дейба, циганска жълта, така те искам. Да целуваш само говежди куровен, да ти да само в устата.
 11. 22  4

  Циркаджии са съдиите в БГ,дупедавци от класа
  • 23   3

   Каквато ни държавата,такъв ни и футбола, това са ни и съдиите.Нема такава държава.

Comments are closed.