Точно да напишем, че е станало чудо на Герена, след като футболист на Левски бе изгонен в мач срещу пловдивски отбор и то без да последва компенсация, и хоп Ники Тъпото заби ножа в гърба на Локо Пд. В продължението на мача Йорданов и четирите му асистенти не видяха игра с ръка на защитник на Левски, която спря голов удар. Това по всички правилници е 100% дузпа. Няма оправдание за гостите, че това бе единственото им голово положение в мача, но няма оправдание и за безхаберните съдии в този мач, които лишиха черно-белите от точка на Герена.

 

25 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    за пореден път подариха победата на Левски или ЦСКА. За мен те са еднакво подпирани и еднакво вредни за БГ футбола. Но какво еот това. Кучетата дори не лаят, а кервана си върви спокойно. Държавата е Булгаристан, а народа е робски и мълчи!! После идват “10 малки негърчета”и късат газа на измислените “грандове”…. Е това е възмездието, но жалко че синьо-червената мафия не може да го разбере

  2. 5
    11

    Между другото, мангали, ние искахме дузпа повече и от вас. Равния ни устройваше идеално. Ама колкото сте зле, сигурно Дани Кики щеше да я бие, а тоя некадърник няма как да уцели вратата…

    • между другото, помаци от село, въобще не са заблуждавайте, че имате някакъв шанс да минете Левски! Вие сте просто един тото отбор от село. Нищо повече

  3. 12
    1

    От една страна говеждия спира удар към вратата,а от друга ударът е силен и е от много близка дистанция.Спорно решение,но за мен дузпа по-скоро има.

  4. 15
    1

    100% се свири това положение , аз съм бивш съдия с много малко стаж но това е дузпа без съмнение ако ще нарочно да го е изритал в ръцете , ама и Локомотив цяло второ полувреме един удар , но съдията е гола вода , особено след червения картон как тръгна да компенсира не е истина !

  5. 11
    15

    Ако
    не беше се ударила топката в ръката на говедото със сигорност щеше да има мангал с комоцио от Столюпиновчани.

    • 21
      14

      Яко ли ти е да лапаш говеждия хуй хлебарко жълта

  6. 35
    22

    Чиста дузпа. Локо бе ощетено.Факт. Ако е за говедата се дава на секундата, още преди играчите да погледнат към съдията. Но вие буферите сте толкова прости, че продължавате да сте в комбина с говеждите фенове и да им лижете сините задници. Догодина пак пейте заедно срещу “жалтите”.Да ви еба майката проста циганска. Заслужено се подиграха с вас.

  7. 15
    19

    50:50 e, защото ударът е към вратата и може да се свирне, но пък е от прекалено близка дистанция и е неумишена играта. Но в крайна сметка за мириЖливите кондуктори никога няма дузпи, така че решението е правилно. Нека мрат в бяс. Толкова са гроз ни и злобни, че в правилниците трябва да се въведе норма, според която – дузпи за бедняците от сгомнута не се дава по никакъв повод. Точка.

    • 9
      12

      Ще видим в крайна сметка кой ще бъде закупен. И то до края на шампионата. Отборът на Ботев не го заслужава, но поразително тъпите му, нагли и скарани с играта футбол плачат за това. И ще го получат. Пак ще има гатанки какво не са виждали 10годишни деца. Този път възрастта ще нарасне. Но паметта на селските свободни кокошки -не!

    • 7
      3

      Стефане, на теб Гопспод 100:100 ти е дал червен картон, така че ти бедняците не ги мисли.мисли себе си!

  8. 26
    5

    Говедото веднага са го закарали на ортопед да му гипсират китката .
    Ама така е във вугаристанската футболна лига , затова делиорманци им порят задниците на набедените грандове.

  9. 20
    6

    Ако това не е дузпа,значи коментаторите на Диема са Завършени Олигофрени!!!!
    Въпросът сега е какви действия да предприемем,за да се чуе нашият глас???

    • за съжаление както обикновенно – НИКАКВИ

  10. 20
    26

    Никаква дузпа! Стига сте ревали мангали. Два пъти минахте центъра а близо цял мач бяхте с човек повече. Трагедия.

    • 17
      28

      Майка ти дейба, циганска жълта, така те искам. Да целуваш само говежди куровен, да ти да само в устата.

  11. 22
    4

    Циркаджии са съдиите в БГ,дупедавци от класа

    • 23
      3

      Каквато ни държавата,такъв ни и футбола, това са ни и съдиите.Нема такава държава.

Коментарите са затворени