Феновете на Локо рестартираха фенклуба си! Започна записването на членове

6
638

Стани част от голямото черно-бяло семейство!

По случай 30 годишнината на първия официален фенклуб в България, организираните фенове на Локомотив Пловдив приканват всеки привърженик на любимия ни отбор да се присъедини към голямото черно-бяло семейство на Пловдивския любимец. Нашата общност е мисъл, идея, начин на живот, възвишена кауза. Нека да вървим заедно по пътя на изконните локомотивски ценности, завещани от нашите предци – всички черно-бели деятели, отдали най-важните години от живота си на Локомотив и на неговите фенове, на великата черно-бяла идея.

Време е отново да се съберем всички заедно и като юмрук да покажем силата на единството на нашата публика, оставила живи спомени в съзнанието на футболната общност в България със своите постижения през годините.
Нека докажем, че заедно можем да работим за опазването на авторитета ни като публика, така и на марката Локомотив Пловдив, че можем да преодоляваме трудностите и намираме изход от всяка трудна ситуация и че имаме глас, който да бъде чут!
Фенклуб Локомотив Пловдив ще има за цел да популяризира черно бялата идея, да сплоти нашата общност, да работи с подрастващите, да организира срещи с футболисти, събития като традиционната вече Черно-бяла Коледа, различни инициативи и благотворителна дейност, подкрепа на ДЮШ.

Бъди един от нас! Бъди част от Пловдивския любимец!

Всеки желаещ може да си закупи едногодишна юбилейна карта от предпочитания вид в магазина на Лаута, а скоро и на други места:

Стандартна карта: 26 лв. – С нея се присъединяваш към голямото семейство на най-стария фенклуб в България. С картата получаваш и специално флагче за кола.

Платинена карта: 100 лв. – Платинената карта е специален символ на престиж – ти си сред хората, които, заплащайки по-висока цена, допълнително подпомагат разнообразните дейности на фенклуба през годината. Като знак на признателност, получаваш флагче за кола и сертификат за притежател на платинена карта.

Една любов…1926

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

6 КОМЕНТАРА

 1. Флагче за кола? Ква кола бе братя роми, то вие сте си с каруци. Кви 100 лева, че то собственикът ви няма 100 лева.

  • 3
   3

   Вашата мизерна базичка кога ще я напълните бе мърши. Чак и призиви ония ден и пак празна и пак 50 човека агитка на сглобяемата полутрибуна зад вратата.

 2. 4
  4

  ХАХААХААХААХАХАХАХХАХ
  РЕСТАРТ НА ШИЗОФРИНИЯТА !!!!
  ХАХАХАХХАХАХАХАХАХА
  НЯМА ТАКИВА МАН ГАЛИ !!!

 3. 6
  5

  „Пловдивския любимец“!!Хаахахахахаха.Баси олигофрените!

Comments are closed.