PlovdivDerby.com публикува писмото, с което председателят на Сдружение ПФК Ботев отправя запитване до Бойко Борисов, за възможностите за финансиране на стадион Христо Ботев.

Преди минути КПБП публикува отговорът от финансовия министър.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    12

    Некъпаните селянки първо да си върнат 50те милиона, после на околовръстното да духат и ако спестят 30 милиона тогава да си строят стадион , джамия, минате или МОЛ .

    Дотогава ниски, тихи и смирени да са !

    • 4
      9

      Феновете на Ботев (Пловдив) се обърнаха отново за помощ в към Ирена Кръстева. В специална декларация те отново призовават шефката на Нова Медийна Българска Група да започне преговори с Димитър Христолов за закупуване на клуба. Както е известно, в края на миналата година двете страни бяха много близо до договор, но в последния момент сделката пропадна.

      До Нова Медийна Българска Група

      Уважаема госпожо Кръстева,

      Обръщаме се към Вас тъй като следващите дни са съдбоносни за нашият любим ПФК Ботев Пловдив.Единствено във ваше лице виждаме спасение от нов позорен престой в “Б” футболната група, както и възможност за достойно и бляскаво бъдеще. Надяваме се и вярваме,че не сте се отказали от покупката на отбора и Ви призоваваме да направите нужните постъпки за финализиране на така желаната от всички пловдивчани сделка!!!

  2. 9
    8

    Ааа, когато всичко е факт, подпусано и задействано, тогава пишете и давайте гласност. Сега локомотивци(онази, неприятната и злобна част от тях) ще направят ВСИЧКО възможно да попречат и да се разминем с хубавите неща. Злобата им не знае предел, уви.
    Все пак- успех да си пижелаем.

  3. 8
    17

    няма такава уважаваща себе си банка, която с чисто съзнание да отпусне 30 млн за стадион. Ако това стане, то би било поредното закононарушение за което един ден, когато България вече няма да е мафиотска държава, ще се потърси сметка! Няма как общината да стане гарант на частно дружество. Това би ощетило всички нас, който не сме привърженици на този новосъздаден отбор с 52 млна дългове. И това за кефа на 500-1000 фена. Няма как и този “заем” да бъде изплатен от търговска дейност. Това е утопия, което просещите много добре знаят. Те просто искат да измъкнат парите, но бизнеса си има собствени рационални правила. Тук едни “хора” се опитват да измъкнат чрез машинации още 30 млна народни пари, при положение, че вече имат 52 млна дългове. Абсолютно беззаконие. А ако Локомотив бъде ощетен по КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН, то в града ще настане гражданска война.

  4. 14
    5

    Говорено е община Пловдив да заложи своя имот ст. Локомотив за обезпечение на кредита тъй като е сходен обект по предназначение и от там са дали пълен картбланш. Освен това ако нещо се случи с кредита и той не се погасява общината не губи нищо, защото този имот така или иначе не се използва по предназначение. Отбора на Локомотив може да играе и на игрище без трибуни, същото е за него.

  5. 20
    9

    Само не разбрах буферлята къде си тикат задниците в теми за стадиони. Имат лицензиран такъв за бг първенството с 6000 места, а повече от 1000 не са събрали от 10 години, освен ако ние не им го напълним. А френската маса на Ботев се вижда дори само в Бургас, да ме говорим, че последно на Колежа счупихме всички рекорди по посещаемост със 140 000 за 13 срещи!!! Факт!

  6. 16
    17

    ха ха егати и тарикатите са тва жълтите , значи те да харчат кредита а общината да стане гарант с неин имот. тва е все едно комшията да тегли кредит да си строи къща а аз да го обезпеча пред банката с моя апартамент . познайте кога комшията ще си погаси заема при положение че моя апартамент е ипотикиран .

  7. 15
    11

    т.4 за обзпечаване на кредита да се използва имот на общината щото стадиона бил общински,ами на локо ,спартак ,марица и 9 септември и те са общински да вземе общината да обезпечи и за тях по един кредит

  8. 23
    12

    А бе капут Ботев няма дълг и никога е нямал бе охльов.Стига сте драскали врели некипели бе .

    • 10
      12

      Що смених те емблемата крива глава от дуванлаий

  9. 15
    26

    Ааааа и ние искаме 15-20 милиона от някоя банка, да си ДОВЪРШИМ СТАДИОНА, НЯМА САМО ЖЪЛТИТЕ ЦИГАНИ И ПРОСЯЦИ ДА ИСКАТ

  10. 13
    22

    Докато Ботев не изчисти дълга от 52 милиона лева, никоя банка, няма да даде кредит и никой акционер, не може да започне колежа! А това може да стане най-рано до 2-3 год.

    • 9
      7

      Те все нямат дългове най чистите концс.вноски не могат да платят камоли 30 шиша Апо наведисе на обратно

Коментарите са затворени