Старши-треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров остава в клуба и ще подпише нов договор. Самият той призна това, заявявайки, че на 99% всичко е уточнено! Киров заяви, че работи в пълен синхрон с ръководството и се е договорил с тях. За Белия по-важно било Иван Чворович да преподпише своя изтичащ на Нова година контракт.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    3

    Лесно се пише след победа. Трудно се критикува, защото всички те плюят, тъй като победителите не трябва да се съдят. След загуба всички плюят, псуват и се заканват, че повече няма да ходят на мач. След поредица от победи и равния се счита за загуба. След последния пост ми бе препоръчвано да си пия хапчетата, беше ми напомняно, че не сме Барселона и т.н. Днес , обаче, мачът доказа, че съм бил прав. Сега пак ще има оправдания, че Балтанов не е играл и за това не съм прав.
    Ще припомня някои истини ( дето едни хора си ги говорят след мач): Бат Венци от известно време така се слага на Перукан, че Славия е най-подпирания отбор. Ефбет е спонсор на всички отбори и всеки кръг трябва да има изненади. Левски трябва да е минимум на трето място. Лудогорец, ЦСКА и ЛЕВСКИ трябва да се борят за шампионска титла и да играят за Евротурнирите следващата година. Къде е мястото на Ботев тогава? Кой ще ги пусне в тройката?
    А сега да си видим отбора. От 1 до 5 само Панов показва постоянство. Минев е свършил, а централните защитници играят на приливи и отливи. Чворович си избира топките за които ще се хвърля( днес удара на Минчев го игнорира). Серкан може да е наше момче, но няма качества да води битка на терена. Всеки момент може да заспи на терена, а ако се засили за някоя топка, веднага получава жълт картон. Н Донгала се прави на Неймар и докато не излъже поне един противник не подава. Процентът на правилните му пасове е трагичен. От време на време вкарва някой гол , или дава голов пас. Меледже в дефанзивен план е без алтернатива, но му липсва постоянство и спокойствие. Когато и останалите не движат бързо топката, а гледат да изпъкнат в индивидуален план, се получава това, което беше днес срещу Славия. Добре, че не загубихме.
    Какво да очакваме следващия мач? Повторение на предния. Ще играем с 10 човека и с един централен защитник ( Димитров не го броя). Минев се контузи, Димов си изкара червен картон, очаквам още някоя мижитурка да се скрие за да не го свързват с предстоящия резил. Моля се да не позная ( най-вече на Ефбет). Изобщо ще има приземяване и радост за някои съграждани. Белият трябва да мисли за селекция и избягване на слабостите. Кондиционният треньор трябва да поработи още по-здраво. Защото със свободен уикенд нещата не стават. Футболистите ни бяха още в почивка, особено бразилците. Лекарският екип трябва да намерят необходимите медикаменти за бързо възстановяване.
    Накрая: настроението е минорно, но дано се оправи! САМО БОТЕВ И ГЛАВИТЕ ГОРЕ!

  2. 10
    13

    Бел,защо не ни се получава? До кога ще ни вкарват всеки мач голове?До кога всеки мач ще се мъчим,като отбори като Пирин,Славия,Царско село,Верея…до кога ще налагаш Серкан…до кога всеки мач ще казваш едно и също..не виждаш ли,че и публика нямаме вече..До кога,бел?!

  3. 14
    13

    Един път няма ли да налучкаш състава…инат като магаре си..до кога с тези двамата малоумници-Серкан и Меледже…както и Терзиев??? До кога бел,до кога?? Като прибавим и Крум,нахалството ти няма край!

  4. 9
    30

    Завинаги на село за правилни и доходоносни резултата.

  5. 8
    30

    Стадион ли искате селски бекове недъгави миризливи??? Не стига че ви уреждам всеки мач прекрасно тото с моя приятел ЩОрия, който имаше наказание от БФС за черно тото преди години. Ами и плакати с моето име ще вдигате??? Пудавиебамайкатаселска . За кого този стадион като ходите по 10 човека? Да ме срамите ли? Славия вече е с повече фенове от нас

  6. 28
    6

    стига е тоя пак ш ебе майка ни локомотивоциганска

Коментарите са затворени