Ангеле, стадион кога?

14
1294

„Ангеле, стадион кога?“ Това гласеше надпис на голям транспарант, който се появи през второто полувреме на Южната трибуна в Коматево.

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

14 КОМЕНТАРА
 1. 2  6

  Отивайте да просите, мизерници, стига сте ми се плюнчили с чаршафите на баба ви. Аз обещавам, че ще ви построя стадион, вЕрвайте ми! Само да наредя още няколко мача и да си довъша вилата и почваме.
 2. 5  8

  Я не ми се отваряйте да ни ви подхвърля по някой лев и да ме обичате доживот, балъци
 3. 15  10

  АКО ДРУГИЯ ПЪТ ЖЪЛТИТЕ НИ ОПЪНАТ С 5:0, ТУК ТРЯБВА ДА СЕ ПОЯВИМ КАТО ЛАВИНА, И ДА ГИ ГРОМИМ С МЪДРИ ПРИКАЗКИ!!! ЛАВИНА ОТ ФЕКАЛНИ МАСИ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАЛЕЕ, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ДОКАЗАНИ ЛАЙНОМЕТИ И ВЕРНИ ФЕНОВЕ НА КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФ!:)))))))))))))))))))))))))
  ПУФ ПАФ!!!!!!:)
 4. 16  6

  ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ СЪМ НА ПАЗАРА В СТОЛИПИНОВО!?? ХВАЛА БРАТЯ БУФЕРИ! ТРЯБВА ДА ДОКАЖЕМ НА ЖЪЛТИТЕ, ЧЕ СМЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛАЙНОМЕТИ!!!!!!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ! НАПРЕШ АПАПИ!! ПУФ ПАФ!…….КЕНЦ!:)))))))))))))))))
 5. 14  16

  Много бързате султръси балъци моий има време в Италия съм
 6. 12  22

  Стадион ли искате селски бекове недъгави миризливи??? Не стига че ви уреждам всеки мач прекрасно тото с моя приятел ЩОрия, който имаше наказание от БФС за черно тото преди години. Ами и плакати с моето име ще вдигате??? Пудавиебамайкатаселска . За кого този стадион като ходите по 10 човека? Да ме срамите ли? Славия вече е с повече фенове от нас
 7. 19  26

  Стадион кога, никога,ви там у КуМатею ще умрете жълтури долни.
 8. 21  21

  Ако има правосъдие трябва тези порно актриси директно след мача да ги вкарат в кауша , защо трябва децата да учат позите на Кама Сутра по най-вулгарния начин.
 9. 19  26

  какво евтино порно!!! Славия се чудят как да се надупят. изравнителния гол беше от явна засада а топката „изненадващо“ мина между 10 слависти…. Прокуратурата обаче спи. Всички са в играта!

Comments are closed.