“Ангеле, стадион кога?” Това гласеше надпис на голям транспарант, който се появи през второто полувреме на Южната трибуна в Коматево.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    6

    Отивайте да просите, мизерници, стига сте ми се плюнчили с чаршафите на баба ви. Аз обещавам, че ще ви построя стадион, вЕрвайте ми! Само да наредя още няколко мача и да си довъша вилата и почваме.

  2. 5
    8

    Я не ми се отваряйте да ни ви подхвърля по някой лев и да ме обичате доживот, балъци

  3. 15
    10

    АКО ДРУГИЯ ПЪТ ЖЪЛТИТЕ НИ ОПЪНАТ С 5:0, ТУК ТРЯБВА ДА СЕ ПОЯВИМ КАТО ЛАВИНА, И ДА ГИ ГРОМИМ С МЪДРИ ПРИКАЗКИ!!! ЛАВИНА ОТ ФЕКАЛНИ МАСИ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАЛЕЕ, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ДОКАЗАНИ ЛАЙНОМЕТИ И ВЕРНИ ФЕНОВЕ НА КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФ!:)))))))))))))))))))))))))
    ПУФ ПАФ!!!!!!:)

  4. 16
    6

    ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ СЪМ НА ПАЗАРА В СТОЛИПИНОВО!?? ХВАЛА БРАТЯ БУФЕРИ! ТРЯБВА ДА ДОКАЖЕМ НА ЖЪЛТИТЕ, ЧЕ СМЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛАЙНОМЕТИ!!!!!!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ! НАПРЕШ АПАПИ!! ПУФ ПАФ!…….КЕНЦ!:)))))))))))))))))

  5. 14
    16

    Много бързате султръси балъци моий има време в Италия съм

  6. 12
    22

    Стадион ли искате селски бекове недъгави миризливи??? Не стига че ви уреждам всеки мач прекрасно тото с моя приятел ЩОрия, който имаше наказание от БФС за черно тото преди години. Ами и плакати с моето име ще вдигате??? Пудавиебамайкатаселска . За кого този стадион като ходите по 10 човека? Да ме срамите ли? Славия вече е с повече фенове от нас

  7. 19
    26

    Стадион кога, никога,ви там у КуМатею ще умрете жълтури долни.

  8. 21
    21

    Ако има правосъдие трябва тези порно актриси директно след мача да ги вкарат в кауша , защо трябва децата да учат позите на Кама Сутра по най-вулгарния начин.

  9. 19
    26

    какво евтино порно!!! Славия се чудят как да се надупят. изравнителния гол беше от явна засада а топката „изненадващо“ мина между 10 слависти…. Прокуратурата обаче спи. Всички са в играта!

Коментарите са затворени