Ангеле, стадион кога?

14
1309

„Ангеле, стадион кога?“ Това гласеше надпис на голям транспарант, който се появи през второто полувреме на Южната трибуна в Коматево.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

14 КОМЕНТАРА

 1. 2
  6

  Отивайте да просите, мизерници, стига сте ми се плюнчили с чаршафите на баба ви. Аз обещавам, че ще ви построя стадион, вЕрвайте ми! Само да наредя още няколко мача и да си довъша вилата и почваме.

 2. 5
  8

  Я не ми се отваряйте да ни ви подхвърля по някой лев и да ме обичате доживот, балъци

 3. 15
  10

  АКО ДРУГИЯ ПЪТ ЖЪЛТИТЕ НИ ОПЪНАТ С 5:0, ТУК ТРЯБВА ДА СЕ ПОЯВИМ КАТО ЛАВИНА, И ДА ГИ ГРОМИМ С МЪДРИ ПРИКАЗКИ!!! ЛАВИНА ОТ ФЕКАЛНИ МАСИ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАЛЕЕ, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ДОКАЗАНИ ЛАЙНОМЕТИ И ВЕРНИ ФЕНОВЕ НА КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФ!:)))))))))))))))))))))))))
  ПУФ ПАФ!!!!!!:)

 4. 16
  6

  ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ СЪМ НА ПАЗАРА В СТОЛИПИНОВО!?? ХВАЛА БРАТЯ БУФЕРИ! ТРЯБВА ДА ДОКАЖЕМ НА ЖЪЛТИТЕ, ЧЕ СМЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛАЙНОМЕТИ!!!!!!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ! НАПРЕШ АПАПИ!! ПУФ ПАФ!…….КЕНЦ!:)))))))))))))))))

 5. 14
  16

  Много бързате султръси балъци моий има време в Италия съм

 6. 12
  22

  Стадион ли искате селски бекове недъгави миризливи??? Не стига че ви уреждам всеки мач прекрасно тото с моя приятел ЩОрия, който имаше наказание от БФС за черно тото преди години. Ами и плакати с моето име ще вдигате??? Пудавиебамайкатаселска . За кого този стадион като ходите по 10 човека? Да ме срамите ли? Славия вече е с повече фенове от нас

 7. 19
  26

  Стадион кога, никога,ви там у КуМатею ще умрете жълтури долни.

 8. 21
  21

  Ако има правосъдие трябва тези порно актриси директно след мача да ги вкарат в кауша , защо трябва децата да учат позите на Кама Сутра по най-вулгарния начин.

 9. 19
  26

  какво евтино порно!!! Славия се чудят как да се надупят. изравнителния гол беше от явна засада а топката „изненадващо“ мина между 10 слависти…. Прокуратурата обаче спи. Всички са в играта!

Comments are closed.