Новият наставник на представителния тим на Локомотив Бруно Акрапович проведе днес третата си тренировка начело на тима. Заниманието се състоя от 17:30 на централния терен в спортния комплекс и бе на осветление. От вчера към щаба на Бруно Акрапович се присъедини 36-годишният помощник-треньор Зелимир Теркес.

След днешната тренировка старши-треньорът Бруно Акрапович определи групата за гостуването на Левски (София), което ще е в събота от 17:30 на стадион “Виваком Арена Георги Аспарухов”. В групата попадна младият страж Павлин Евтимов, който заменя контузения Илко Пиргов. Сред 18-те влизат още Асен Георгиев и Дани Кики на местата на Ивайло Марков и Халед Аяри. Младият бранител и централният нападател от Франция тренираха днес и изваждането им от групата е треньорско решение. Ванчо Траянов също се готвеше със своите съотборници, но и за него е било преценено, че все още не е готов да се върне в игра.

Групата на Локомотив:

Мори Диау, Павлин Евтимов, Димитър Везалов, Пламен Николов, Асен Георгиев, Пламен Крумов, Мохамед Муса, Георги Пашов, Раян Фрикеше, Димитър Велковски, Янко Ангелов, Парвизджон Умарбаев, Серджо Телес, Дани Кики, Симеон Райков, Веселин Марчев, Димо Бакалов, Дино Мартинович

4 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    6

    Кви фенове сме ние, в темите на папагалите само пишем тук няма никой. Вярно излиза че са ни комплекс…

  2. 7
    21

    Очаквайте неочакваното! Аллах напред ний след него, напред към нови победи над гяурската сган!

    • Промяучи жълт изрод от минарето на Изгрев бойс джамия!

Коментарите са затворени