Новият старши-треньор на Локомотив Бруно Акрапович привика четирима юноши от школата на “черно-белите” за тренировката в сряда. Това са Иван Чалъков, Петър Главчев, Мариян Тонев и Николай Георгиев  от тима до 19 години. Те се включиха в заниманието наравно с другите футболисти. Освен тях и техният съотборник Архан Исуф провежда от няколко месеца тренировка с представителния тим, както и канадския футболист Алесандро Хожабрапур.

Наставникът на Локомотив Бруно Акрапович заяви пред lokomotivpd.com, че всяка седмица най-перспективните юноши от школата ще бъдат викани да тренират наравно с мъжкия тим. Вчера специалистът изгледа на живо и срещата между Локомотив U17 и ЦСКА-София U17 на Лаута.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    Пловдивдерби, спряхте да отразявате юношески мачове, май не ви изнася, че в коментарите под тях се пишат доста истини. Като тази за мега-отбора на мега-треньора на У17, който газил всичко наред, преди да дойдат важните мачове. Истините за гръка и Неделин май се оказаха верни. И ще се потвърждават срещу предстоящите мачове с Черно море и Лудогорец. И за головата машина Филип, който има 1-2 гола срещу умрелите отбори. Какъв голмайстор като всички резултати са много на нула?
    А това че Палазов проваля набор 2000, за да си налага връзкарчетата от 99, които видно се будат и при мъжете е друга тема, само дето всичко всичко работи против кадърните деца.

  2. 7
    5

    Да ама сега кат пратих писмото и кат построя новата база за 30 милиона ще видите вие тогава!

  3. 10
    3

    Явно пари за нови състезатели няма дори за един ли няма бе …..

  4. 13
    8

    Цирка продължава с пълна сила! Перспективни юноши в Локо няма! Едните U19 са на 12-то място а другите U17 на 9-то място! Всеки ги бие като маче у дувар! Всички гарнитури тренират на един балатум наречен “кошарата”, и тия щяли да играят мъжки футбол?!

    • 2
      1

      Без значение какъв си ,но лошото е че си прав!

Коментарите са затворени