Отборът на “Ботев” влезе в лагерен режим преди двубоя със “Славия” от 15 кръг на Първа лига. “Жълто-черните” приемат своя противник в петък от 17:30 ч. на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

Пловдивчани проведоха последната си тренировка преди мача в четвъртък следобед, като след нея старши-треньорът Николай Киров обяви група от 18 футболисти, на които ще разчита в срещата с “белите” от София.

От сметките отпада капитанът Лъчезар Балтанов, който е с натрупани 5 ж.к. и пропуска мача заради наказание. Извън групата остава и Густаво Афонсо. Причината е, че Белия има четирима футболисти, които нямат европейски паспорти и всеки един мач трябва да се лишава от един от тях. Тримата, които ще запълнят квотата за мача със Славия са ЯЯ Меледже, Бризола и Вияна.

Ето и 18-те на “Ботев” за срещата със “Славия”:

Иван Чворович, Даниел Кайзер, Цветомир Панов, Йордан Минев, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Пламен Димов, Кристиан Димитров, Алваро Юлиано, Меледже Омнибес, Серкан Юсеин, Крум Стоянов, Тодор Неделев, Тони Тасев, Фелипе Бризола, Дуде Ндонгала, Фернандо Виана, Стивън Петков

Ботев подгонва свой рекорд!

4 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    В групата имат право да попаднат 4-ма,а не 3-ма извън ЕС-това са Алваро,Яя,Виана и Бризола.Нови правила измислихте…

  2. 4
    9

    Не знам защо треньорите решиха да вземат четвърти играч извън Европейския съюз, при положение че Густаво не показва чак такива качества,че да рискуват по този начин с него. Дано по-бързо да се адаптира,ама май през зимната пауза някой от четиримата ще бъде продаден.

    • 9
      3

      Густаво е много повече от това сега , след паузата ще е перфектен , ЯЯ може би ще го продадат , а като гледам и към другите двама също има интерес , а да не забравяме и Дуде , че също е желан !

Коментарите са затворени