Още в минутите след победата на Локо Пд над Етър, когато PlovdivDerby.com първи ви съобщи, кой ще е новия треньор на черно-белите, в живото ни предаване от Лаута на няколко пъти ви споменахме, че синът на Бруно Акрапович е действащ футболисти и е бил юношески национал на Италия. Направихме си труда да открием момчето и повече подробности за него, защото току-виж Акрапович – син се появи като нов играч в тима от парк Лаута.Ето го и него:

Аарон Акрапович. На 23 години, ляв полузащитник, който може да играе и в центъра на терена. С 13 мача за тима националния тим на Италия до 17 години. Бащата на Аарон отсвен босненско гражданство има и италианско. Вероятно заради това и малкия Акрапович стартира кариерата си в Италия през 2010, въпреки че е роден във Волфсбург, където баща му играе за едноименния тим. Минал през тимовете на Реджина, Анкона, Самбенедеттзе, Месина и други, през 2015 година Аарон е привлечен от баща си Бруно в гибралтарския ФК Европа. След задялата на Бруно с тима, Аарон преминава друг тим от същата държава, а в последствие е привлечен в Месина. В момента е играч на Кастровилари, които са членове на местната Серия Д в областта Калабрия.

9 КОМЕНТАРИ

  1. Пелета от Италив-миризлив мангал тъп.

  2. 16
    8

    Смеехте ни се, когато тате тикаше в отбора малкото Чандърче. Сега ще се радвате на малкото Акраповче, от семнайсти макаронен пояс в Италия. Евала, Кюмюрмашина!

  3. 20
    6

    Поредната трансферна бомба на Цавдар Цветков

  4. 25
    10

    Играл в Гибралтар.Голям ще е. Страшна новина. Жалтите умират от страх.Линейките не стигат да извозват притеснените. Страшно става. Синът е новия Меси. А таткото кой е? Ами той е : Освободен от последните 2отбора които е водил за “Съмнителни резултати”. И той голям.

  5. 18
    23

    Линейки ли чух? Взимаме супер треньор и национал ня Италия – Аарон който ще пори жълти трътки! Жълтите са в шок и ужас от уникалните новини за Пловдивският Любимец! Не спират да валят една след друга! Мисля, че това момче ще покаже на какво е способен и ще се развие много в нашият клуб а покрай него могат да акустират и още Пелета от Апенините!

    • 4
      1

      Хааахахаха, моо ли да си толкоз прост ве манго?

    • Ами щом са опрели до Локо кн,ясни какви величия са.Ами честито!

Коментарите са затворени