ПФК ”Локомотив Пловдив 1926” АД входира всички нормативни документи, изискани от Община Пловдив, които са необходими за отдаването на концесия на имот, предвиден да се превърне в тренировъчен комплекс, намиращ се в ЖК Тракия, както и концесия за реконструкция и модернизация на ,,Спортен комплекс-стадион ,,Локомотив”

Входящите номера са съответно 17КЛ262 от 23.10.2017 година и 17КЛ212 от 30.10.2017 година.

ПФК ”Локомотив Пловдив 1926” АД, както и цялата локомотивска общественост, очаква решението на ,,Общинска собственост” към Община Пловдив.

От ръководството на ”ПФК Локомотив Пловдив 1926” АД

17 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Интересно е какво пише в това писмо! Локомотив Пловдив 1926 АД има сериозни задължения към държавата и именно поради това няма право да ползва под никаква форма държавна или общинска собственост! Точно заради този казус наемател на стадиона от Община Пловдив е волейболният клуб който го преотдава под наем на футболният отбор! Та незнам как Локомотив Пловдив 1926 АД няма право да вземе стадиона ди под наем от Общината но пък ще има право да го получи на концесия?!? Има нещо гнило в тази информация и много скоро ще се разбере какво точно е то!
    Това е същата глупост с която Крушарски искаше някакви терени да му се подарят чрез “смесено дружество с общината”, върху които да строи и после с евентуалната печалба да построял база за 30 милиона!?
    С интерес очаквам отговора на Общината, много интересен и забавен казус!

  2. 4
    5

    Тук само жълти курви малий напаст селска

  3. 15
    6

    Колко прост народ има на този свят леле…Абе капути с лилави венци,с какви наркотици се друсате бе??

  4. 13
    12

    Нали затова са тия атаки срещу крушарски във всички пловдивски платени сайт чета. Това не бяха плюнки то не беше чудо.та и днес продължават.

  5. 27
    27

    ЕДНИТЕ С БАЗА И СТАДИОН В ПЛОВДИВ, ДРУГИТЕ С ИГРИЩЕ В КОМАТЕВО , БЕЗЦЕННО .

    • 18
      7

      Засега имате почти стадион в пловдив и терен в говедарци на проекти и глупости сме се нагледали…Няма лошо да имате и база в Тракия все пак още едно място пред което да ви бият след мач 😀

      • 12
        7

        Всъщност и почти стадион нямат. Те са просто наематели на стадиона в парк Лаута. А поляната в Говедарци няма нищо общо с Локо.

        • 10
          10

          Базата в Коматево е ОБЩИНСКА,без стадион
          в града (защото сте селяни)+50милиона задължения,изгрев бойски мюсолмани!А?

          • 7
            6

            Базата в коматево е взета под наем за 10 години ама не очаквам черно-бял подчовек да разбере какво е да плащаш наеми и да построиш нещо все пак си свикнал да живееш в катун и да се молиш на разни кметчета и партии да не ти бутнат къщата

    • 6
      4

      Що не се сещам къде е базата в Пловдив,я ме светни по въпроса!База имали в Пловдив,хахахаха,тоя окончателно е превъртял.

    • 5
      6

      Къв стадион имате бе? Ква база? Имате половин стадион, имате половин база в говедарци( една поляна по- точно) винаги сте били половин, винаги сте почти..почти стадион, почти база, почти отбор, почти българи, почти хора…само в едно сте напълно- напълно сте цигани. Аре бегай да спиш палячо.

      • 5
        4

        А вие не сте почти. Вие сте гарантирано потни селяндури с криви селски муцуни. И сигурно е, че сте далеч от Пловдив и като имате мач в града никой не разбира.

Коментарите са затворени