Билетите за домакинския мач “Ботев” срещу “Славия” ще бъдат пуснати в предварителна продажба. Двубоят е първи от програмата в 15 кръг на Първа лига и ще се играе в петък, 3 ноември, от 17:30 ч. на базата в “Коматево”.

Разпространението на пропуските за мача стартира във вторник (днес) в клубния магазин. Цените на билетите са стандартните – 10 лв. Централна трибуна и 8 лв. Трибуна Юг.

Паралелно с билетите продължава продажбата и на сезонни абонаментни карти. От няколко дни пластиките се предлагат с голяма отстъпка от първоначалната цена и могат да бъдат закупени срещу 90 лв.

Фен-магазинът на клубната база има следния работен график за седмицата:

Вторник:     10:00 – 18:00

Сряда:        10:00 – 18:00

Четвъртък: 10:00 – 18:00

Петък:        11:00 – 20:00

При по-ниски цени продължава продажбата на абонаментни карти за домакинските мачове на “Ботев” от текущия сезон.

Пластиките за Централната трибуна на “Футболен комплекс Ботев 1912” вече се предлагат срещу 90 лв. Сумата е с 40% по-ниска от първоначалната цена на картите (150 лв.), която бе актуална до момента.

Намалението идва след изтичането на първата половина от редовния сезон. Намалението на картите не засяга валидността им и те ще важат за всички домакински срещи на “канарчетата” до края на сезона, включително двубоите от плейофната фаза в първенството и тези в турнира за Купата на България.

Продажбата на картите се извършва в клубния фен-магазин в “Коматево”.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    8

    ПАК ЛИ С ДЕКЛАРАЦИИ ЩЕ ПЪЛНИМ БАЗАТА. ИДЕ МИ ДА ПОТЪНА В ЗЕМЯТА ОТ СРАМ 🙁

  2. 6
    5

    Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с призив към “жълто-черните” фенове преди домакинския мач срещу Славия в петък.

    Ето какво гласи официалното съобщение на КПБП

    Скъпи ботевисти, приятели,
    момчетата на Николай Киров и Иван Кочев посрещат отбора на Славия София в петък от 17:30 ч. на базата в Коматево. Погледнато от спортно-техническата част, Ботев се намира в изключителен възход. Момчетата редят победа след победа, но за жалост, наблюдаваме една много лоша тенденция. Подкрепата по трибуните не е тази, която е характерна за най-обичания пловдивски тим.

    Причините за отлива са много- липсата на Колежа, домакинствата ни в неудобното Коматево, недоверие към ръководството на клуба, мачовете предимно в делнични дни, излъчването на срещите по телевизията и още, и още. Всеки има право на избор, но най-ощетени са тези, които ни донесоха толкова много радости в последните месеци, които продължават да ни радват всяка седмица, а именно момчетата, защитаващи жълто- черната фланелка. Публиката на Ботев им е длъжник, длъжна им е за всяка домакинска победа пред рехавите трибуни в Коматево, длъжна им е за всеки празен сектор при гостуванията.

    Разберете едно- Ботев Пловдив се подкрепя на стадиона, Ботев Пловдив не е този и онзи, Ботев е това, което ще остане винаги, а именно неговата история, емблема, цветове, фенове и стадион. И стадиона ще го има, ще се преборим и ще го извоюваме, но трябва да сме много, да докажем, че го заслужаваме, а публиката ни трябва отново да се превърне в страшилището, което винаги е било за нашите врагове. От вкъщи няма да стане, нищо няма да се промени, само може да става по-зле. Оставете настрани всички мотиви и бъдете на стадиона. Момчетата го заслужават.

    Билети за Трибуна “Юг” може да намерите и в магазина на ул. “Нестор Иванов” 1 от днес, на цена от 8 лв., а също така там могат да се закупят и ученически билети за мача със Славия, които са на цена от 5 лв.

    Очакваме Ви в Южната трибуна, за да поемем към поредните победи! Бъдете там!

  3. 20
    3

    Пфахаха, в тема за билетите на БОТЕВ ПД-четири мнения на един и същ ебан в главата чернобял цигански несретник.
    И това на фона на вчерашната посещаемост от 238 мюмюна на Джамията, ахахах е не сте ли ебани в главата скудоумни полумаймуни, пудавиебамайката циганска!!!

  4. 5
    12

    Добре де, подигравате се на Локото, че стадиона им бил празен? Те поне си имат ред причини да не ходят!
    Вие папагали, нали купи взехте? Нали сте милиони? Нали отбора ви бие и играе добре? Защо имате непродадени карти при 2000-ден стадион? Защо ви призовават с декларация да ходите на мач, в която самите вие признавате, за “рехави трибуни”?????

    Ама по-лесно е да цъкаш на компа и да избиваш комплекси по Локомотив Пловдив а?
    Мръсна тъпоселска сган!

    • 15
      3

      Ахаха, Ремзи, вие КОГА ше се съберете повече от 1000 правоверни на Джамията?
      Ше ви отлъчат от исляма с това редовно неявяване за молитвата към Мека надупени на килимчетата.

      • 1
        4

        Ми тодороглу, нас като ни изгонят, ще вземат вас, щото вие още сте редовни в джамията и 1000 се събирате чат-пат! Все още!???

  5. 5
    13

    Базичка за 1500 селяка не можем да напълним. Дейба ваща мама жълтоциганкоселска

  6. 7
    12

    Намаленията са при стара , залежала и негодна стока , така че селчовците да се видят колко им струват тото мачовете.

  7. 10
    17

    Толкова ли е закъсал Палио, та пуска картите с намаление, белким прибере някой лев?

    • 11
      4

      А ти толкова ли си глупав, че не можеш да разбереш защо се намаляват картите? Бонусче: -Колко от сезона мина?

Коментарите са затворени