Локомотив Пловдив ще се раздели официално с Христо Колев и Стоян Колев през следващата седмица. На двамата досегашни помощници е съобщено, че повече няма да се разчита на тях. Дуото се очаква да разтрогне договорите с Локомотив в началото на следващата седмица.

На работа в клуба обаче остават Тунчев и кондиционния треньор Шекероски.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    7

    Пак ли се качихте на минарето на Изгрев бойс джамия да мяучите бе криви тикви?!50милиона сте вътре!От вас по-големи нещастници,мръсни,цигани-мюсолмани няма!Вдигнете си меките ръчички и си затворете жълтите злобни муцуни!Не се бъркайте в работата на Градския отбор!

  2. 10
    3

    Браво. Добър ход на новия треньор. Пожелавам му успех

  3. 6
    8

    Жална ни майка локомотивоциганска

  4. 14
    10

    Клоуна и срама за Локо – Крушарски позволил си простотии за две петилетки, като се започне от крака ще троша до гей банда си изми ръцете пред ултрасите с Войнов, Колев и Колев??!!

    • 10
      6

      А ВЕ ЕЙ ЖЪЛТ ГЕЙ КЪВ ГОЧО ВАСИЛЕВ СИ СЕ ПИСАЛ?
      БЯГАЙ ДАЭДОИИ КРАВИЧКИТЕ В КУМАТЮУ НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГРАНДА, УЛТРАСИ И ТЕМ ПОДОБНИ…ВИЖДАШ В БАЙ БРАДЪР НЕГЪР ГЕЙ ОТ БОТЯФ СЕ ОКАЗА..

      • 4
        4

        Точно ти столипиновски тупуляк си последния човек(ако приемем лилав венец за човек)който ще нарича някой дръг освен чернобялата пасмина гей.точно на вас вече ви пеят по стадионите пляс пляс педалите.какъв гранд бе паун гърбав.циганско травеститската гей банда ли се пише гранд.събуди се излез от филма.и преди жоро илиев и с него и след него все сте си същите мършояди.единия ги псува на майка и в национален ефир им аказва че са мангали,другия ги разкрива че са гей бандити те си се фантазират че били нещо.в пловдив ви искам не само тихи а незабележими направо.ама то от вонята как да стане

      • Педалче или както казва Крушарски ГЕЙ, пиеш ли си редов о хапчетата? Знаеш ли кой е гранда в Пловдив?
        Гранда е Ботев, а Локото е просто съвременната Черно бяла Гей банда!

  5. 21
    13

    То за това ни викат на всякъде цигани

Коментарите са затворени