Днес от 10:00 часа босненецът Бруно Акрапович ще даде първата си пресконференция като старши-треньор на Локомотив Пловдив. Той ще направи това веднага след първата си тренировка начело на черно-белите, която започна в ранни зори 8:30 часа. Очаква се днес да се разбере, дали немският възпитаник, който прекарва цялата си футболна кариера в Германия, ще разчита на някой от помощниците на Войн Войнов или ще привлече нови хора на Лаута.

Акрапович заяви, че от Хърватия ще пристигне негов помощник. Той се казва Желимир Такич. Освен това Бруно заяви, че за момента запазва екипа на Войн Войнов. След пресконференцията от пресслужбата заявиха пред журналистите, че помощниците на Войнов остават за момента на пробен период, а новия треньор ще преценява, кой от тях да задържи в екипа си.

Вижте пълен запис на пресконференцията:

34 КОМЕНТАРИ

    • Експлозивен футбол щели да играят,то е нещо като Ганкито.Като гледам програмата им….

  1. 8
    3

    Жална ни майка локомотивоциганска!

  2. 13
    6

    Тук съм да плякам гей-бандити. Наздравлю дон Круши.

  3. 19
    7

    Къде е величието на “Локомотив”, миризливи мангали? Може би велик е собственикът ви,който ви определя за гей-банда? Или легендата,която ви псува на майка? Или в престъпните ви бивши собственици,защото ви купиха титла? Или публиката,която според легендата ви,е “предимно от малцинствата?” Крастави,крадливи мингияни,стойте си в Столипиново,крадете,проституирайте и не говорете за футбил

  4. 17
    5

    Кой е гранда никой не разбра.нима отбор имащ една наркотитла намираща се в нечий хол е гранд.нима празните трибуни вчера са публика на гранд.нима един отбор наречен гей банда от собствения си впиянчен и неадекватен президент може да бъде гранд.смях и пак смях.а този момък акрапович знае ли къде идва.че заплата няма да види някой осведоми ли го.или той ще си вади другаде парите.жалко е че сте толкова трагични че няма никаква тръпка да ви бием без значение къде.

  5. 14
    8

    Ужас.Тоя си мисли че е отишъл в Челси.Със тези отрепки ще играете ганкиното

  6. 9
    19

    Точно жълтури, на които два от три резултата са обръщалки и оувъри, изненадващи победи като гост и неочаквани домакински загуби, да говорят за тото си е жива селска наглост.
    А, да влизат да ровят в интернет, да търсят инфо за Локомотив си им е много характерно. Но съдбата им е такава – да виждат и да усещат величието на Локомотив, да им се иска и те да са така, но каквото и да правят да не могат да го достигнат. Остава им само цял живот завист.

    • Да завиждам на Локо кн?И да искам да сме като вас?Хахахаха.Ти добре ли си?Ти живееш в някакъв измислен от теб свят.Отивай в спешното,ще те прегледат безплатно.

  7. 15
    7

    И тоя босненски анонимник ще го сготвим за 2-3 месеца.

    • 6
      15

      А разваления зеленчук в Коматево вървял с 40% по-евтино .

      • 13
        5

        А в Столипиново по колко върви кюмюра, манго?

          • 8
            2

            Хаха, той най-голямата ви легенда Бонев каза, че сте цигани и от циганските махали. На него ли противоречиш, дейба вашта мама, локомотивоциганска?!

  8. 21
    11

    Като оставим заяжданията с чернобелите, момента за тая смяна според мен не беше избран правилно.
    Много добре знаете какви мачове ви очакват, а за никой нов треньор не е добре да започне кариерата си в някой клуб с три поредни загуби.
    Крушарски е тъпак, трябваше да сложи Акрапович начело след тея три мача и преди мача ви с Бистрица.

    Лично мнение разбира се, това е ваш проблем, не наш.

    • 5
      14

      Папагал миналата година пак говореше същото гледай си металика че остана малко до новата емблема

  9. 20
    13

    Аллах акбар! Саде Локо! Наклон и пуклон прит новуту вилику Визир Акрапооглу! Аллах нъпрет нии пу негу към нови пубеди нът новернити жалти гяури!

  10. 29
    19

    Продължавате смело напред. Нека феновете на Локо се разровят малко в интернет пространството и да видят за какво е освободен от последните два отбора: – Съмнителни резултати-. Сега си дойде точно на мястото.Честит да ви е и много тотоуспехи.

  11. 27
    19

    ЖАЛЪК СИ КОМПЛЕКСАРЧЕ !!!
    ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ МИЗЕРНО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ ГНИЕШ ВЪВ СЯНКАТА НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ !!!

  12. 18
    19

    Единствените, които отразяват първи и реално новините са – http://www.tribunaplovdiv.bg/снимки-и-видео-бруно-акрапович-изведе/
    Андрьо, там също са жълтури, като теб, но хората поне малко ги е грижа, какво се случва в Локомотив Пловдив и не си показват жълтото пристрастие така очевадно, като теб!
    Защо въобще не спреш напълно да пишеш за Локомотив, мисля че ще е най-добре!

    • 23
      16

      Ами недей чети бе! Да ти еба майката локомотивоциганска! Да не би ходжата да те кара на сила да влизаш тук и да четеш? А миризлив мангал!

      • 13
        25

        Абе, Помак, гледай си жълТУРСКОТО ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ на Домусчиеви – Блеевски и не се навирай между гражданите, че миришеш! Поне след паша си къпи, като влизаш в нета да не миришиш!Циганско-турски отбор без име, без емблема, без собственик, без дом! Сган мръсна жълта!

        • “Миришиш – буха-ха-ха!
          Мангал, сигурно както пишеш, така и говориш – на диалект от селата около Пловдив!
          Тръгнал да ми говори за пот и селяния! Пу, да ти еба майката – циганска

      • 9
        8

        Като игнорирам псувни и квалификации, аз пък чета, защото сайтът претендира да отразява пловдивския футбол,а не само Ботев. Или?

        • Ами Пловдивският футбол е Ботев и Марица,другият е Кюстендилски.

      • 10
        13

        SEGA SE RAZBRA CHE PLPVDIV E CHERNO BYAL KATO JILTIYE MANGALI SE INTERESUVAT OT GRANDA NA PLOVDIV.

        • 8
          15

          Ти чак сега ли го разбираш това?!
          Винаги феновете на по-малкия отбор гледат да се мерят с по-големия отбор!
          Ти виждал ли си феновете на Реал Мадрид да се сравняват с тези на Майорка?

      • 9
        17

        Kakvo se interesuvash ot GRANDA be JILTO ROZOVO DUPE gledaisi SELSKIYAT OBOR V DOMATEVO.

      • 10
        15

        BRAVO NA PLOVDIVCHANI , VSICHKI DRUJNO SE INTERESUVAT ZA GRANDA NA PLOVDIV BRAVO.

Коментарите са затворени